Story trailer για το A Plague Tale: Requiem

Οι Asobo Studio και Focus Entertainment έδωσαν στη δημοσιότητα ένα story trailer για το A Plague Tale: Requiem, το sequel του A Plague Tale: Innocence που ετοιμάζει η πρώτη, μέσω του οποίου περιγράφεται η συνέχεια του οδυνηρού ταξιδιού της Amicia και του Hugo, καθώς τα αδέλφια προσπαθούν να βρουν μια θεραπεία για την κατάρα που κυλάει στις φλέβες του Hugo.

Μαζί,

οι νεαροί De Runes θα χρειαστεί να ζητήσουν τη βοήθεια άλλων, καθώς εισέρχονται σε ξένα εδάφη, αν και η εμπιστοσύνη που δείχνουν σε αγνώστους μπορεί να είναι ισχνή, και σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμα και επικίνδυνη ή αβέβαιη. Ωστόσο, είναι απίθανο να τα καταφέρουν μόνοι τους. Και πάλι το δίδυμο θα πρέπει να βασιστεί στο stealth και την εξυπνάδα του.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το Story Trailer του A Plague Tale: Requiem

Το A Plague Tale: Requiem θα μας μεταφέρει σε ένα όμορφο αλλά τρομακτικό νησί, υποσχόμενο να προσφέρει μια συναισθηματική περιπέτεια αφήγησης όταν κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S (θα είναι διαθέσιμο Day One στο Xbox Game Pass), PlayStation 5, PC και Nintendo Switch (μέσω Cloud) στις 18 Οκτωβρίου.

The post Story trailer για το A Plague Tale: Requiem appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα