Story trailer για το Clash: Artifacts of Chaos

Η Nacon και η δημιουργός του Zeno Clash, ACE Team, έκαναν διαθέσιμο ένα νέο story trailer για το Clash: Artifacts of Chaos, που μας μεταφέρει στην εχθρική χώρα της Zenozoik, όπου οι “ισχυροί κυριαρχούν έναντι των αδυνάτων”. Ως ένας λιγομίλητος ερημίτης, ο Pseudo, ο οποίος είναι παράλληλα ένας ευκίνητος και ισχυρός μαχητής, οι παίκτες θα αφήσουν πίσω την απομονωμένη ζωή του προκειμένου να προστατέψουν

ένα μικρό πλάσμα γνωστό ως “Boy”.

Κατά τους δημιουργούς αυτό που ακολουθεί είναι μια «συγκλονιστική» αφήγηση, στην οποία ο Pseudo και το Boy καταλήγουν να συνεργάζονται για να ανατρέψουν την κατεστημένη τάξη, κάτι που σημαίνει ότι θα έρθουν αντιμέτωποι από την Gemini, την “Mistress of the Artifacts”. Κρατώντας ένα relic, η Gemini είναι σε θέση να γονατίσει τους αντιπάλους της, εκτελώντας το “Ritual”, ένα παιχνίδι με ζάρια που καθορίζει το νόμο της χώρας.

Καθώς η Gemini προσπαθεί να αιχμαλωτίσει το Boy και να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του για να θεραπεύσει μια μυστηριώδη ασθένεια από την οποία ταλαιπωρείται, οι παίκτες θα κληθούν να την αποτρέψουν, χρησιμοποιώντας τις μαχητικές ικανότητες του Pseudo.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία του Clash: Artifacts of Chaos στο παρακάτω video, όπως επίσης και να δείτε ένα gameplay reveal trailer.

Το Clash: Artifacts of Chaos θα κάνει την εμφάνιση του για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 9 Φεβρουαρίου, 2023.

The post Story trailer για το Clash: Artifacts of Chaos appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα