SuperData: Η ψηφιακή αγορά παιχνιδιών για τον Οκτώβριο

Η ψηφιακή αγορά παιχνιδιών στις κονσόλες κατέγραψε αύξηση της τάξεως του 18% για τον περασμένο Οκτώβριο σε ετήσια βάση, σύμφωνα με τα νέα αποτελέσματα της SuperData για τον περασμένο μήνα, με την αντίστοιχη αγορά για τις κινητές συσκευές και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές να ακολουθούν με αύξηση 15% και 10% αντίστοιχα.

Όπως έγινε γνωστό, οι παίκτες ξόδεψαν συνολικά $10.6 δισεκατομμύρια σε ψηφιακά αντίτυπα παιχνιδιών για ολόκληρο τον περασμένο Οκτώβριο, παρουσιάζοντας

αύξηση 14% από χρόνο σε χρόνο. Στη συνέχεια έγινε γνωστός ο αριθμός των πωλήσεων ορισμένων παιχνιδιών. Πιο συγκεκριμένα, το FIFA 21 κατέγραψε 1.5 εκατομμύρια ψηφιακές πωλήσεις στον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του, σημειώνοντας μεγαλύτερη επιτυχία από το FIFA 20 (με 1.2 εκ. πωλήσεις) σε μόλις συντομότερη χρονική περίοδο.

Το Watch Dogs: Legion κατάφερε να πουλήσει 1.9 εκατομμύρια ψηφιακά αντίτυπα στον περασμένο Οκτώβριο (ή στο τελευταίο τριήμερο του περασμένου μήνα, αφού κυκλοφόρησε στις 31 του μήνα), σημειώνοντας νέο ρεκόρ πωλήσεων για ολόκληρη τη σειρά. Αξίζει να αναφερθεί πως το προηγούμενο μέρος της σειράς, το Watch Dogs 2, μετρούσε 431 χιλιάδες ψηφιακά, πωληθέντα αντίτυπα στον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του (ή στο πρώτο δεκαπενθήμερο, αφού κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου του 2017).

Όσον αφορά στο Crash Bandicoot 4: It’s About Time, ο συγκεκριμένος τίτλος της Activision-Blizzard κινήθηκε λίγο χαμηλότερα από τα πρόσφατα remake παιχνιδιών της σειράς, αφού πούλησε 402 χιλιάδες μέσω των ψηφιακών καταστημάτων. Υπενθυμίζεται πως το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy συγκέντρωσε 520 χιλιάδες ψηφιακές πωλήσεις στον Ιούνιο του 2017 (ή στην πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, αφού κυκλοφόρησε στις 30 του μήνα), ενώ το Crash Team Racing Nitro Fueled πούλησε 552 χιλιάδες ψηφιακά αντίτυπα στον Ιούνιο του 2019 (ή στο πρώτο δεκαήμερό του, αφού κυκλοφόρησε στις 20 του μήνα).

Το Star Wars: Squadrons σημείωσε 1.1 εκατομμύρια ψηφιακές πωλήσεις μέσα στον Οκτώβριο, κατατάσσοντάς το μπροστά από το Star Wars: Battlefront II (με 1 εκ. πωλήσεις) και παράλληλα πίσω από το Star Wars Jedi: Fallen Order (με 2.9 εκ. πωλήσεις). Παρακάτω, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους δέκα δημοφιλέστερους τίτλους για τον περασμένο Οκτώβριο, σε κάθε πλατφόρμα.

The post SuperData: Η ψηφιακή αγορά παιχνιδιών για τον Οκτώβριο appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα