To FIFA 23 σκοράρει – UK Retail Charts 1 Οκτωβρίου 2022

Το FIFA 23 ανέβηκε στο No. 1 των retail πωλήσεων στην Μεγάλη Βρετανία με το ντεμπούτο του την προηγούμενη εβδομάδα. Ο νέος τίτλος του franchise ξεπέρασε το FIFA 22 σε πωλήσεις, ενώ κατέγραψε άνοδο 1.6% μετά από δύο χρόνια πτωτικών retail πωλήσεων. Η έκδοση για το PlayStation

5 συγκέντρωσε το 41% των πωλήσεων, η έκδοση του PlayStation 4 το 30%, του Xbox One το 17%, με του Xbox Series και του Nintendo Switch να καταλήγουν στο 6%.

Η απόδοση του FIFA 23 εκτόξευσε τα συνολικά έσοδα του εβδομαδιαίου chart κατά 420%, μέσα σε επτά ημέρες. Το Lego Star Wars The Skywalker Saga παρουσίασε αύξηση 252% ανεβαίνοντας στο No. 3, με την έκδοση για PlayStation 5 να λαμβάνει τη μερίδα του λέοντας με 63%. To Splatoon 3 έπεσε στο No. 2, με τα Mario Kart 8 Deluxe στο No. 4 και Nintendo Swtich Sports στο No. 5 να κλείνουν την πρώτη πεντάδα των πωλήσεων.

Οι υπόλοιπες πέντε θέσεις συμπληρώθηκαν από τα Horizon Forbidden West στο No. 5, Minecraft στο No. 7, Grand Theft Auto V στο No. 8, Animal Crossing: New Horizons στο No. 9 και Pokémon Legends: Arceus στο No. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

FIFA 23Splatoon 3Lego Star Wars: The Skywalker SagaMario Kart 8 DeluxeNintendo Switch SportsHorizon Forbidden WestMinecraftGrand Theft Auto VAnimal Crossing: New HorizonsPokémon Legends: Arceus

The post To FIFA 23 σκοράρει – UK Retail Charts 1 Οκτωβρίου 2022 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα