Trailer για το remake του System Shock

Η Prime Matter και η Nightdive Studios έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για το remake του System Shock που ετοιμάζει η δεύτερη, με τον τίτλο “From SHODAN with Hate”.

Κατά τη διάρκεια του trailer μπορούμε να ακούσουμε τη φωνή της Terri Brosius που επιστρέφει ως SHODAN (Sentient Hyper-Optimized Data Access Network),

μια κακόβουλη AI που έχει ως κύριο μέλημα την καταστροφή της ανθρωπότητας. Επίσης, μας παρουσιάζονται νέες gameplay σκηνές, καθώς και η ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά σε μερικές από τις εμβληματικές περιοχές από τον πρωτότυπο τίτλο του 1994, όπως έχουν αναδημιουργεί από την Nightdive Studios.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το νέο System Shock αποτελεί ένα πλήρες remake του πρωτοποριακού τίτλου του 1994, συνδυάζοντας τον αγαπημένο gameplay πυρήνα του με έναν ολοκαίνουργιο HD οπτικό τομέα, με εκσυγχρονισμένο σύστημα έλεγχου, ανανεωμένο interface και remastered ήχους και μουσική.

Το remake του System Shock αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC (μέσω Steam, GOG και Epic Games Store) μέσα στo 2022.

The post Trailer για το remake του System Shock appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα