UK charts: Επιστροφή στη κορυφή για τον Crash

Μόλις 700 αντίτυπα μπροστά από το Splatoon 2.

Μετά από μία εβδομάδα απουσίας από την κορυφή της λίστας των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy κατάφερε να επιστρέψει σε αυτή. Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο αποκλειστικός για PlayStation 4 τίτλος καταφέρνει να βρεθεί στην πρώτη θέση, ισοφαρίζοντας έτσι την επίδοση του The Last of Us Remastered.

Στην

δεύτερη θέση, με μόλις 700 λιγότερα πουλημένα αντίτυπα, βρέθηκε η μεγάλη νέα κυκλοφορία της εβδομάδας, το Splatoon 2, ένας αποκλειστικός τίτλος για το Nintendo Switch. Το Splatoon 2 κατάφερε να γίνει ο τίτλος με το τρίτο μεγαλύτερο launch για την κονσόλα της Nintendo, πίσω από τα The Legend of Zelda: Breath of the Wild και Mario Kart 8 Deluxe. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και το Splatoon 2 δεν κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση στην πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του, το launch του ήταν αρκετά δυνατό αφού πουλήθηκαν 59% περισσότερα αντίτυπα σε σχέση με το πρώτο Splatoon.

Το launch του Splatoon 2 φαίνεται να βοήθησε τα Zelda και Mario Kart να ξαναεμφανιστούν στην δεκάδα, ενώ ελλείψει κάποιας άλλης μεγάλης κυκλοφορίας, στην δεκάδα επέστρεψαν και τα FIFA 17, LEGO Worlds και Fallout 4. Τέλος το Final Fantasy XII: The Zodiac Age έπεσε στην 7η θέση, από την πρώτη της προηγούμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά η δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις:

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Activision)Splatoon 2 (Nintendo)Grand Theft Auto V (Rockstar)Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo)Overwatch (Blizzard)The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo)Final Fantasy XII: The Zodiac Age (Square Enic)FIFA 17 (EA)Fallout 4 (Bethesda)LEGO Worlds (Warner Bros. Interactive)pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα