UK charts: "Με το δεξί" η εορταστική περίοδος για το CoD: WWII

Πως ήταν η πρώτη εβδομάδα του Playerunknown's Battlegrounds;

Με την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων να έχει ξεκινήσει και επίσημα, η GFK δημοσίευσε για ακόμη μία εβδομάδα τη λίστα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτή τη φορά στο "Official Christmas Chart" προηγείται η φετινή κυκλοφορία της σειράς Call of Duty, η οποία πλέον μετράει 7 συνεχόμενες φορές στη πρώτη θέση της λίστας. Σε δηλώσεις του ο Roy

Stackhouse, πρόεδρος στο βρετανικό τμήμα της Activision, τόνισε πως η εταιρία νιώθει περήφανη που τίτλος της σειράς Call of Duty βρίσκεται στη πρώτη θέση του "Christmas Chart" για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά Call of Duty είναι πλέον ισόπαλη με τη σειρά FIFA της EA, στις "Χριστουγεννιάτικες" πρωτιές, αφού και οι δύο μετράνε 8 πρώτες θέσεις από το 1984 και έπειτα.

Για τη φετινή χρονιά το FIFA περιορίστηκε στη δεύτερη θέση της λίστας, ενώ στην τρίτη θέση κατάφερε να κρατηθεί ένας άλλος τίτλος της EA, το Star Wars: Battlefront 2, εκμεταλλευόμενο την πρεμιέρα της ταινίας Star Wars: The Last Jedi. Η τέταρτη θέση που κατάφερε να βρεθεί η μεγάλη κυκλοφορία αυτής της εορταστικής περιόδου, το Playerunknown Battlegrounds, μπορεί αρχικά να μην εντυπωσιάζει, όμως από ότι φαίνεται ο ήδη επιτυχημένος εμπορικά τίτλος έχει αρχίσει να κατακτά και το κοινό του Xbox One, καθώς σε παγκόσμια κλίμακα ξεπέρασε ήδη τις 1 εκ. πωλήσεις. Ακολουθούν τα Assassin's Creed Origins και Super Mario Odyssey, τα οποία αναμένεται να έχουν μία εξίσου δυνατή εορταστική περίοδο. Τέλος, η δεύτερη νέα κυκλοφορία της εβδομάδας είναι η έκδοση του Okami για PlayStation 4 και Xbox One, που βρέθηκε στην 37η θέση της λίστας.

Αναλυτικά η δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις για τη προηγούμενη εβδομάδα:

Call of Duty: WWII (Activision)FIFA 18 (EA)Star Wars: Battlefront 2 (EA)Playerunknown's Battlegrounds (Microsoft)Assassin's Creed: Origins (Ubisoft)Super Mario Odyssey (Nintendo)Grand Theft Auto V (Rockstar)WWE 2K18 (2K)Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo)Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Activision)

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα