UK charts: Ο Crash άφησε πίσω Octopath και Απίθανους

Ευχάριστα τα νέα για το Octopath Traveler.

Σε απόλυτο κυρίαρχο του καλοκαιριού εξελίσσεται ο Crash Bandicoot, όπως επιβεβαιώνουν τα στοιχεία της GFK για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Η τριλογία του πορτοκαλί ήρωα, που πρόσφατα έγινε διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες, κατάφερε για ακόμη μία φορά να βρεθεί στη κορυφή της λίστας των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις.

Η

συλλογή της Activision κατάφερε να κρατήσει στη δεύτερη θέση το LEGO The Incredibles, η μη εντυπωσιακή επίδοση του οποίου επιβεβαιώνει την πτωτική τάση που έχει η σειρά της Warner Bros, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως οι Απίθανοι δεν έχουν την ίδια εμπορική δύναμη σε σχέση με το Star Wars, το Lord of the Rings και άλλες κινηματογραφικές παραγωγές που έχουν το δικό τους LEGO παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη εβδομάδα του LEGO The Incredibles ήταν πιο επιτυχημένη από αυτή του LEGO Ninjago: The Movie, αλλά και λιγότερο εντυπωσιακή από αυτή του LEGO Marvel Super Heroes 2.

Η δεύτερη νέα κυκλοφορία της εβδομάδας ακούσει στο όνομα Octopath Traveler και πρόκειται για έναν αποκλειστικό RPG τίτλο για το Nintendo Switch. Ο τίτλος της Square Enix βρέθηκε στην τρίτη θέση της λίστας και είχε πιο επιτυχημένο launch, με περίπου διπλάσιες πωλήσεις, σε σχέση με το Bravely Default (2012) και το sequel του, Bravely Second, τα οποία προέρχονταν από την ίδια ομάδα. Στην τέταρτη θέση της λίστας συναντάται ακόμη ένας τίτλος για το Nintendo Switch, το Captain Toad: Treasure Tracker, ένας τίτλος του Wii U που πρόσφατα επανακυκλοφόρησε ανανεωμένος για τα Switch και 3DS. Στις υπόλοιπες θέσεις της δεκάδας δεν εντοπίζονται εκπλήξεις, ενώ η τελευταία νέα κυκλοφορία της εβδομάδας, το Shining Resonance Refrain της Sega, ξεκίνησε τη πορεία του από τη 27 θέση των charts. Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως 10 από τους 40 πρώτους τίτλους σε πωλήσεις αφορούν αποκλειστικά τις πλατφόρμες της Nintendo.

Ακολουθεί αναλυτικά η δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις για τη προηγούμενη εβδομάδα.

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy (Activision)LEGO The Incredibles (Warner Bros Interactive)Octopath Traveler (Square Enix)Captain Toad: Treasure Tracker (Nintendo)God of War (Sony)FIFA 18 (EA)Jurassic World: Evolution (Frontier)Mario Tennis Aces (Nintendo)Far Cry 5 (Ubisoft)Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo)pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα