Αφαίρεση διαφημίσεων από το UFC 4

Μαζί με μια συγγνώμη της ΕΑ προς τους fans του τίτλου.

Η EA προχώρησε στην κατάργηση των in-game διαφημίσεων εντός του EA Sports UFC 4, ζητώντας συγνώμη μετά από τις αντιδράσεις που σημειωθήκαν από τους fans του τίτλου.

Οι in-game διαφημίσεις δεν ήταν παρούσες κατά τη διάθεση του παιχνιδιού, αλλά προστέθηκαν μερικές εβδομάδες αργότερα. Μια συγκεκριμένη διαφήμιση, που προωθούσε τη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Boys του Amazon Prime, εντοπίστηκε από τον χρήστη του Reddit Ydino και δημοσιεύτηκε

με τον τίτλο "Η EA αποφάσισε να προσθέσει πλήρεις διαφημίσεις στη μέση του παιχνιδιού σε ένα παιχνίδι 60 δολαρίων, ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του, για να μην αναφερθεί στα review", κερδίζοντας πάνω από 91.000 θετικές ψήφους.

Αυτή η διαφήμιση, που έπιανε σχεδόν ολόκληρη την οθόνη, εμφανίστηκε στην αρχή και στο τέλος ενός in-game replay, πριν εμφανιστεί μια άλλη μικρότερη διαφήμιση κοντά στο κάτω μέρος της οθόνης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι fans εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με την προοπτική του να λαμβάνουν διαφημίσεις σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχαν ήδη πληρώσει full price, ειδικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, και η EA απάντησε αποσύροντας τις διαφημίσεις και ζητώντας συγγνώμη μέσω μιας δήλωσης.

"Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η ομάδα ενεργοποίησε διαφημίσεις στο EA SPORTS UFC 4 που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια των “Replay” στο παιχνίδι", αναφέρει η δήλωση. "Αυτός ο τύπος διαφήμισης δεν είναι νέος για το franchise του UFC, αν και συνήθως προβάλουμε διαφημίσεις σε συγκεκριμένα πλακίδια στο κύριο μενού ή σε τοποθέτηση λογότυπων στο Octagon. Είναι απόλυτα σαφές από τα σχόλιά σας ότι η ενσωμάτωση διαφημίσεων στα Replay και η συνολική εμπειρία που προσφέρουν δεν είναι ευπρόσδεκτη. Οι διαφημίσεις έχουν απενεργοποιηθεί από την ομάδα και ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση στο gameplay μπορεί να βιώσαν οι παίκτες. Συνειδητοποιούμε ότι αυτό θα έπρεπε να είχε ανακοινωθεί εκ των προτέρων στους παίκτες και αυτό χρεώνεται σε μας. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι παίκτες μας θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία παίζοντας το EA SPORTS UFC 4, επομένως η ενσωμάτωση διαφημίσεων στα Replay δεν θα επανεμφανιστεί στο μέλλον. Σας ευχαριστούμε για τα συνεχή σχόλιά σας για το EA SPORTS UFC 4".

Keywords
Τυχαία Θέματα