Ακόμη ένας τίτλος Silent Hill από την Konami;

Τον περασμένο Οκτώβριο η Konami αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια για τη γνωστή -αλλά ξεχασμένη εδώ και καιρό- σειρά τρόμου Silent Hill. Στο event -που είχε τον τίτλο Silent Hill Transmission– είχαμε πληροφορίες τόσο για τα καινούργια παιχνίδια που θα έρθουν στη σειρά, όσο και για μία καινούργια ταινία αλλά και για ένα project

που “πατάει” μεταξύ των δύο μέσων. Silent Hill 2 Remake, Silent Hill Townfall, Return to Silent Hill, Silent Hill: Ascension και τέλος το Silent Hill F, είναι οι τίτλοι που ακούσαμε και πήραμε μία μικρή γεύση στην παρουσίαση.

Τα καινούργια παιχνίδια στη σειρά δε φαίνεται να έχουν τελειωμό όμως. Ο οργανισμός της Ταϊβάν που ασχολείται με την ηλικιακή ταξινόμηση βιντεοπαιχνιδιών φαίνεται ότι έχει περάσει από την έρευνά του ακόμα έναν τίτλο Silent Hill. Το παιχνίδι ακούει στο όνομα Silent Hill: The Short Message και κάποιος leaker κατάφερε να βρει περιγραφή και το εξώφυλλο αυτού.

Η περιγραφή λέει: “Η Anita βρίσκεται σε ένα εγκαταλελειμμένο διαμέρισμα για να συναντήσει τη φίλη της Maya, και με κάποιον τρόπο ξυπνάει μέσα σε αυτό παγιδευμένη. Πρέπει να ξεφύγει από τους φόβους της και τα διάφορα τέρατα που είναι μέσα στους διαδρόμους τους διαμερίσματος. Θα πρέπει να βρει απαντήσεις πίσω από τα γεγονότα σε μία προσπάθεια να ξεφύγει από τα -σ.σ. ψυχολογικά- τραύματα που έχουν καταστρέψει τη θέλησή της για επιβίωση”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ίντερνετ βρίσκει πληροφορίες για το Silent Hill: The Short Message, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2022 ο ίδιος οργανισμός της Νότιας Κορέας αυτή τη φορά είχε αναλάβει να ταξινομήσει έναν τίτλο με το ίδιο ακριβώς όνομα.

Το παιχνίδι φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και είναι δημιουργημένο από κάποια εσωτερική ομάδα της Konami. Στην Ταϊβάν ο οργανισμός ηλικιακής ταξινόμησης το ταξινόμησε ως PG-15 για χρήση βίας, τρόμου και ακατάλληλης γλώσσας.

Πηγή: Wccftech

The post Ακόμη ένας τίτλος Silent Hill από την Konami; appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα