“Αλλαγή πλεύσης” από την Unity στην αμφιλεγόμενη πολιτική runtime fee

Την περασμένη εβδομάδα η Unity Technologies ανακοίνωσε μια αμφιλεγόμενη πολιτική runtime fee, σύμφωνα με την οποία από την 1η Ιανουαρίου 2024 οι προγραμματιστές που χρησιμοποιούν τη μηχανή γραφικών της Unity θα χρεώνονται ανά εγκατάσταση του παιχνιδιού τους.

Έκτοτε, μια σειρά από ευνόητα δυσαρεστημένους προγραμματιστές εξέφρασαν την περιφρόνηση και τις ανησυχίες τους σχετικά με την προτεινόμενη πολιτική runtime fee της Unity

και οι αναφορές των στελεχών της Unity που εμπλέκονται σε συναλλαγές εμπιστευτικών πληροφοριών δεν βοήθησαν ακριβώς. Καθώς η Unity Technologies αναγκάστηκε να κλείσει δύο από τα γραφεία της λόγω θανατικών απειλών που υπήρξαν, η εταιρεία έκανε γνωστό ότι επανεξετάζει την πολιτική του runtime fee και το ενδεχόμενο να «κάνει αλλαγές».

“Σας ακούσαμε. Ζητούμε συγγνώμη για τη σύγχυση και την αγωνία που προκάλεσε η πολιτική runtime fee που ανακοινώσαμε την Τρίτη”, αναφέρεται σε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Unity στο Twitter. “Ακούμε, μιλάμε με τα μέλη της ομάδας μας, την κοινότητα, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας και θα κάνουμε αλλαγές στην πολιτική. Θα μοιραστούμε μια ενημέρωση σε λίγες μέρες. Σας ευχαριστούμε για τα ειλικρινή και επικριτικά σας σχόλια”.

Ποιες είναι αυτές οι αλλαγές, ωστόσο, είναι προς το παρόν άγνωστο, αλλά οι προγραμματιστές ζητούν την πλήρη αντιστροφή της πολιτικής runtime fee της Unity ή ένα τυπικό μερίδιο εσόδων, όπως και άλλες πολιτικές των άλλων μηχανών γραφικών.

We have heard you. We apologize for the confusion and angst the runtime fee policy we announced on Tuesday caused. We are listening, talking to our team members, community, customers, and partners, and will be making changes to the policy. We will share an update in a couple of…

Unity (@unity) September 17, 2023

The post “Αλλαγή πλεύσης” από την Unity στην αμφιλεγόμενη πολιτική runtime fee first appeared on GameOver.

The post “Αλλαγή πλεύσης” από την Unity στην αμφιλεγόμενη πολιτική runtime fee appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα