Αλλαγή στην κυκλοφορία για το remake του Alone in the Dark

Η THQ Nordic ανακοίνωσε ότι το remake του Alone in the Dark, που αναπτύσσει η Pieces Interactive, δεν θα κυκλοφορήσει πλέον αυτόν τον Οκτώβριο, καθώς τόσο ο publisher όσο και το studio ανάπτυξης θέλησαν να αποφύγουν τον ανταγωνισμό με την κυκλοφορία του Alan Wake II στις 27 Οκτωβρίου. Ο τίτλος θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων τον Ιανουάριο του 2024.

Στόχος των δυο εταιρειών είναι “να αποφύγουν να ανταγωνιστούν με τον απόηχο της επικής κυκλοφορίας

του Alan και τον εκθαμβωτικό κόσμο στον οποίο θα κινείται ο Spider-Man” σύμφωνα με την ανακοίνωση της καθυστέρησης κυκλοφορίας του Alone in the Dark.

Εκτός από την αποφυγή ενός πολυάσχολου Οκτωβρίου, η καθυστέρηση θα επιτρέψει επίσης στη Pieces Interactive να “τελειοποιήσει σχολαστικά” την gaming εμπειρία.

Τοποθετημένο στον βαθύ νότο της Αμερικής κατά της δεκαετία του 1920, το Alone in the Dark θα τοποθετήσει τους παίκτες στον ρόλο του σκληροτράχηλου ιδιωτικού ντετέκτιβ Edward Carnby (David Harbour) ή Emily Hartwood (Jodie Comer), με την τελευταία να ψάχνει τον αγνοούμενο θείο της μέσα στα όρια του Derceto Manor.

Το Alone in the Dark, που περιγράφεται ως ένα “re-imagination” του κλασικού τίτλου survival horror, θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PC και Xbox Series X/S στις 16 Ιανουαρίου 2024.

The post Αλλαγή στην κυκλοφορία για το remake του Alone in the Dark first appeared on GameOver.

The post Αλλαγή στην κυκλοφορία για το remake του Alone in the Dark appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα