Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Splatoon 3

Μέσω ενός καινούργιου trailer η Nintendo μάς πληροφόρησε για το πότε θα έχουμε στα χέρια μας το Splatoon 3 για το Nintendo Switch. Στο βίντεο βλέπουμε ένα match 4 Vs. 4, το γνωστό Turf War που υπάρχει και στα δύο προηγούμενα μέρη του τίτλου. 

Οι καινούργιες πληροφορίες που παίρνουμε από αυτό είναι αρκετές. Πρώτον, η πίστα που διεξάγεται ο αγώνας είναι καινούργια και ονομάζεται Eeltail

Alley. Δεύτερον, βλέπουμε ένα καινούργιο όπλο που ακούει στο όνομα Tri-Stringer. Αυτό θα εξαπολύει τρία βέλη μπογιάς σε κάθετη ή οριζόντια ευθεία. Τέλος, η μεγαλύτερη και σημαντικότερη πληροφορία που πήραμε από το trailer είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου. Αυτή είναι στις 9 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, λίγο πιο μετά απ’ ό,τι μας είχε υποσχεθεί η Nintendo, που μέχρι στιγμής ήταν το καλοκαίρι του 2022. 

Επίσης, για όποιον απολαμβάνει τον προηγούμενο τίτλο της σειράς, την ίδια μέρα ήρθε και η πληροφορία ότι το DLC για το Splatoon 2, με την ονομασία “Octo Expansion”, θα μπει στο Switch Online Expansion Pack δωρεάν για όσους είναι συνδρομητές στο “μεγάλο” πακέτο της online υπηρεσίας του Switch. Το review μας για το Splatoon 2 μπορείτε να το βρείτε εδώ.

The post Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Splatoon 3 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα