Ανακοινώθηκε το Bloodshore

Η Wales Interactive, γνωστή για αρκετούς FMV adventure τίτλους, ανακοίνωσε το Bloodshore, το νέο της FMV adventure που θα λαμβάνει χώρα εντός ενός Battle Royale TV show. Από τους παραγωγούς των The Complex και Five Dates, το Bloodshore ακολουθεί μια θανατηφόρα αντιπαράθεση μεταξύ high-profile streamers, entertainers και κάποιων καταδικασμένων σε θάνατο ατόμων.

Διαθέτοντας περίπου οκτώ ώρες FMV υλικού (το μεγαλύτερο σε διάρκεια

που έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής η Wales Interactive), το Bloodshore έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τις Wayout Pictures, Good Gate Media και Posterity Entertainment, και επικεντρώνεται στον Nick. Ο Nick είναι ένας ξεπερασμένος ηθοποιός, που προσελκύεται να διαγωνιστεί στο “Kill/Stream” για ένα χρηματικό έπαθλο που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή του, αλλά υπάρχει μια δυσοίωνη αλήθεια που κρύβεται στο “The Island” όπου λαμβάνει χώρα το battle royale.

Σύμφωνα με την Wales Interactive, το κάθε playthrough του Bloodshore «αλλάζει δραματικά» με βάση τις επιλογές που θα πάρουμε και τις σχέσεις που έχουμε δημιουργήσει, με δυνητικά θανατηφόρες συνέπειες για τον Nick και τους συναγωνιστές του. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα teaser trailer για το Bloodshore.

Το Bloodshore αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, PC και iOS μέσα στον ερχόμενο Νοέμβριο.

The post Ανακοινώθηκε το Bloodshore appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα