Ανακοινώθηκε το DOOM 3 VR Edition

Η Bethesda και η id Software ανακοίνωσαν ότι είναι έτοιμοι να φέρουν το DOOM 3: VR Edition στο PlayStation 4 αργότερα μέσα στον Μάρτιο, δίνοντας τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε το shooter μέσω του PSVR, κυκλοφορώντας στους σκοτεινούς διαδρόμους μιας εγκατάστασης της UAC που κατακλύζεται από δαίμονες, έχοντας το AIM controller

στο χέρι μας.

Το DOOM 3: VR Edition θα συνδυάσει το βασικό παιχνίδι με τα δυο expansions, “Resurrection of Evil” και “The Lost Mission”, που είχαν κυκλοφορήσει για τον τίτλο, προσφέροντας το έπος του DOOM 3 στο σύνολό του. Η έκδοση του τίτλου για το PSVR θα έρθει με νέα textures, shaders και ηχητικά εφέ, καθώς και άλλες virtual reality βελτιώσεις.

Σε αυτές περιλαμβάνεται η ικανότητα να κοιτάζουμε προσεκτικά γύρω από τις γωνίες, angle shots με τη χρήση των motion-controlled flashlight-mounted όπλων, την αποφυγή ή το κυνήγι ύπουλων δαιμόνων με τη χρήση της “γρήγορης στροφής” 180 μοιρών και η χρήση μιας οθόνης τοποθετημένης στον καρπό για τον έλεγχο της υγείας, του armor και των πυρομαχικών.

Μπορείτε να ρίξετε μια πρώτη ματιά στο παιχνίδι εν ώρα δράσης για το PSVR παρακάτω.

Το DOOM 3: VR Edition πρόκειται να γίνει διαθέσιμο για το PSVR στο PlayStation 4 στις 29 Μαρτίου, προσφέροντας περισσότερες από 15 ώρες δράσης.

The post Ανακοινώθηκε το DOOM 3 VR Edition appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα