Ανακοινώθηκε το Nintendo Switch XL

[Καλό μήνα] Έρχεται μαζί με το Metroid Prime 4.

Όπως σας είχαμε μεταφέρει, εδώ και λίγες μέρες υπήρχε έντονη φημολογία για μία νέα αναβαθμισμένη έκδοση για το Nintendo Switch. Πριν λίγα λεπτά η Nintendo έβαλε επίσημα τέλος στις φήμες, καθώς μέσω ενός δελτίου Τύπου που λάβαμε, τον προσεχή Οκτώβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει η XL έκδοση

του Switch. Η συγκεκριμένη έκδοση, όπως και οι αντίστοιχες των φορητών της εταιρίας θα φέρει μεγαλύτερη οθόνη, 11.6 ιντσών και ανάλυσης 1366x768, μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη που φτάνει τα 128GB, ενώ και η μπαταρία της θα είναι κατά 50% μεγαλύτερη. Από ότι φαίνεται, πρόκειται για μία έκδοση η οποία απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται περισσότερο για την φορητή φύση της υβριδικής κονσόλας, αφού σε συνέντευξή τους πριν λίγο καιρό οι δημιουργοί του Switch είχαν δηλώσει πως όποιος επιθυμεί να χρησιμοποιεί το Switch ως φορητή κονσόλα, θα μπορεί να αναβαθμίζει συνεχώς σε νέες εκδόσεις όπως γινόταν και στις περιπτώσεις των φορητών DS και 3DS. Όπως είναι λογικό, η νέα έκδοση θα είναι απόλυτα συμβατή με όλα τα περιφερειακά που έχουν κυκλοφορήσει για αρχικό Switch, ενώ σημαντικές διαφορές δεν θα υπάρχουν στο dock, το οποίο όμως απέκτησε υποστήριξη για αναπαραγωγή 4Κ περιεχομένου.

Όσον αφορά τα παιχνίδια η Nintendo εγγυήθηκε πως δεν θα υπάρξουν αποκλειστικοί τίτλοι για την XL έκδοση, ενώ σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε, πως η ιαπωνική εταιρία δεν έδωσε πληροφορίες για το αν η κονσόλα θα φέρει καινούριο SoC ή μεγαλύτερη μνήμη RAM. Το Nintendo Switch XL θα γίνει διαθέσιμο στις 23 Οκτωβρίου του 2018, την ίδια μέρα που θα κυκλοφορήσει στην αγορά και το Metroid Prime 4: Another M2, όπως θα είναι και η τελική του ονομασία. Η κονσόλα θα πωλείται στην τιμή των €399.99, ενώ διαθέσιμη και μία συλλεκτική έκδοση για το Metroid Prime, με το όνομα M2 Edition η οποία θα κοστίζει €449.99 και πέρα από το ιδιαίτερο design, θα συνοδεύεται και από ένα ψηφιακό αντίτυπο του τίτλου. Περισσότερες πληροφορίες για το Metroid Prime 4: Another M2 αναμένεται να γίνουν γνωστές στις 5 Ιουνίου, όταν και θα διεξαχθεί ένα Nintendo Direct, αφιερωμένο σε αυτό αλλά και στις υπόλοιπες κυκλοφορίες της Nintendo για το 2018.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα