Ανακοινώθηκε το Stray Blade

Η 505 Games ανακοίνωσε το Stray Blade, ένα action-RPG που αναπτύσσει η Point Blank Games, και λαμβάνει χώρα στον πολύχρωμο νέο κόσμο της Acrea.

Διαθέτοντας «βάναυση μάχη» και «περιπετειώδη εξερεύνηση», το Stray Blade δείχνει να έχει επιρροές από Souls τίτλους. Το Stray Blade διαδραματίζεται σε έναν κόσμο με την ονομασία Acrea, και θα εξαρτηθεί από εμάς να ανακαλύψουμε την ιστορία του τόπου και τι τον μετέτρεψε από μια

ειρηνική κοιλάδα, σε έναν τόπο πολέμου και θανάτου.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας, θα μας συνοδεύει ένας companion με την μορφή ενός λύκου που ονομάζεται Boji και οι ενέργειές μας στον κόσμο δεν θα περνούν απαρατήρητες. Σε αντίθεση με τους περισσότερους souls-like τίτλους, οι εχθροί που θα σκοτώνουμε θα παραμένουν νεκροί, αλλά η εκκαθάριση ενός στρατοπέδου από στρατιώτες θα μπορούσε να οδηγήσει μια ομάδα τεράτων μέσα σε αυτό την επόμενη φορά που θα το επισκεφτούμε.

“Ένας από τους πυλώνες του Stray Blade είναι η συναρπαστική εξερεύνηση, η οποία «ανεβαίνει» με την προσθήκη Metroidvania στοιχείων και των έντονων soulslike μαχών”, εξηγεί ο Stephen Takowsky της 505 Games. “Η περιήγηση στον κόσμο του Stray Blade θα σας ανταμείψει με σπάνια υλικά κατασκευής και σχέδια, αλλά θα έχετε επίσης πρόσβαση σε μυστικά περάσματα μέσα από το συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο. Αυτά τα μυστικά περάσματα θα σας δώσουν επιλογές όταν προσεγγίζετε τους στόχους σας. Συγκεκριμένες ικανότητες θα σας επιτρέψουν να γυρίσετε πίσω και να εξερευνήσετε περιοχές που δεν μπορούσατε να εξερευνήσετε προηγουμένως”.

Παρακάτω μπορείτε δείτε το announcement trailer καθώς και ένα developer diary του Stray Blade.

Το Stray Blade θα κυκλοφορήσει για PS5, Xbox Series X/S και PC μέσα στο 2022.

The post Ανακοινώθηκε το Stray Blade appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα