Ανακοινώθηκε το The Council

Adventure εποχής σε επεισόδια, ανεπτυγμένο από τη Big Bad Wolf.

Το The Council, ένα adventure παιχνίδι εποχής, θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2018 με εκδότρια την Focus Home Interactive και με εταιρία ανάπτυξης την Big Bad Wolf.

Ο τίτλος θα περιέχει πέντε σε σύνολο επεισόδια -με το πρώτο να ονομάζεται "The Mad Ones"- τα οποία θα κυκλοφορήσουν για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Παρακάτω θα μπορέσετε να διαβάσετε μια επισκόπηση/ περιγραφή, που δόθηκε από την Focus Home Interactive σχετικά με το παιχνιδι, και να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα.

To The Council είναι ένα παιχνίδι σε επεισόδια, ανεπτυγμένο απο το γαλλικό, indie studio Big Bad Wolf. Το παιχνίδι προσφέρει μια καινούργια αφηγηματική περιπέτεια, όπου οι επιλογές σας και η ανάπτυξη του χαρακτήρα σας έχουν πραγματικη σημασία. Πρέπει να λάβετε δύσκολες αποφάσεις και να αναπτύξετε μια σειρά από δεξιότητες που επηρεάζουν την ιστορία καθώς αυτή ξεδιπλώνεται. Μια ιστορία ίντριγκας και χειραγώγησης με το στυλ ενός κλασικού μυστηρίου δολοφονίας, μαζί με χαρακτήρες όπου ο καθένας έχει τα δικά του μυστικά. Μην εμπιστεύεστε κανέναν καθώς ανακαλύπτετε την αλήθεια ανεξαρτήτως από το κόστος στο νου και το σώμα.

Το The Council ξεκινά το 1793, όπου ο παίκτης παίρνει το ρόλο του Louis de Richet, ο οποίος είναι μέλος μιας μυστικής κοινωνίας, και προσκαλείται από τον Lord Mortimer σε ένα ιδιωτικό νησί. Μαζί του βρίσκονται και άλλοι άνθρωποι της υψηλής κοινωνίας όπως ο Napoleon Bonapatre και ο πρόεδρος της καινούργιας, σχηματιζόμενης Αμερικής, George Washington. Η περίεργη φύση αυτής της ιδιωτικής δεξίωσης κορυφώνεται όταν η μητέρα του Richet εξαφανίζεται από το νησί και κάθε ένας από το cast μοιάζει να έχει τις δική του κρυφή ατζέντα.

Αντίθετα με όσα έχουμε συνηθίσει στην κατηγορία, το κύριο κομμάτι του gameplay του The Council αποτελείται απο εξερεύνηση των χαρακτήρων με χρήση του πρωτότυπου Social influence system. Ακόμη, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, τα skills, καθώς και οι περιορισμένοι πόροι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε ο παίκτης να έχει το "πάνω χέρι" και να πετύχει το σκοπό του. Ο παίκτης θα ανταμείβεται ανάλογα με τις γνώσεις του για την ψυχολογική ευαισθησία και την "ανοσία" του κάθε χαρακτήρα, καθώς και για τις προετοιμασίες που έγιναν κατά την προηγούμενη εξερεύνηση και έρευνα. Το να αποτύχεις δεν σημαίνει "τέλος παιχνιδιού" παρόλο που ο παίκτης δεν θα μπορεί να αλλάξει κάποια απόφαση που πήρε. Οι συνέπειες είναι μόνιμες και μπορεί να οδηγήσουν σε σωματική παραμόρφοση ή νοητικά χαρακτηριστικά που βοηθούν ή εμποδίζουν την υπόλοιπη περιπέτεια.

Οι πολυάριθμες δεξιότητές του Ritchet μπορούν να αναπτυχθούν έτσι ώστε να ταιριάζουν με την δική σας προσέγγιση στην περιπέτεια. Λύστε προβλήματα με τη διπλωματία, επεκτείνετε την ιστορική σας γνώση ή γίνετε ένας ντετέκτιβ και δείτε τι δεν αντιλαμβάνονται οι υπόλοιποι. Οι δεξιότητές σας θα έχουν χρήσεις που επεκτείνονται καθώς συνομιλείτε με τους καλεσμένους. Με 15 διαφορετικές δεξιότητες για χρήση και επένδυση, οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι να αποκαλύψουν το μυστήριο του The Council όπως επιθυμείτε, με διαφορετικές συνέπειες ανάλογα με τις μεθόδους σας.Τα αποτελέσματα θα αλλάξουν για πάντα τη ζωή του Louis de Richet και των καλεσμένων, και θα διαμορφώσουν την Ιστορία όπως την ξέρουμε.

ps4pcxbox oneClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα