Ανακοινώθηκε το The Isle Tide Hotel

Η Wales Interactive ανακοίνωσε τον νέο της τίτλο FMV, το The Isle Tide Hotel, το οποίο θα κυκλοφορήσει για κονσόλες, iOS, Android και ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα στην επόμενη χρόνια.

Η ιστορία του τίτλου ακολουθεί τα βήματα ενός πατέρα, ο οποίος πρέπει να σώσει την εξαφανισμένη έφηβη κόρη του από μια αίρεση (cult). Για να το καταφέρει αυτό θα χρειαστεί να διεισδύσει στο Isle Tide Hotel, το οποίο ανοίγει για τρεις νύχτες κάθε

τρία χρόνια, συγκεντρώνοντας ένα εκλεκτικό cast χαρακτήρων που όλοι αναζητούν το νόημα της ζωής.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης ο τίτλος θα έχει επτά βασικά endings και δεκατέσσερα διαφορετικά αποτελέσματα, με κάθε απόφαση να επηρεάζει τα γεγονότα που έρχονται. Θα υπάρχουν επίσης διαθέσιμα side quests με τα δικά τους ξεχωριστά φινάλε.

“Το Isle Tide Hotel είναι εμπνευσμένο από κλασικά RPG με διακλαδωμένες επιλογές στους διαλόγους, επιτρέποντας στο κοινό να εξερευνήσει ένα περίπλοκο cast χαρακτήρων, αντλώντας έμπνευση από τα Crooked House της Agatha Christie και Knives Out του Rian Johnson”, αναφέρει ο writer και Director Harry Chadwick.

“Είναι ένα FMV με πολλαπλά επίπεδα, που αποκαλύπτονται όλο και περισσότερο κάθε φορά που παίζει κάποιος. Θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι κάθε απόφαση επηρεάζει την ιστορία και κάθε ιστορία τελειώνει με μια σκληρή ηθική επιλογή. Θέτει ένα βασικό ερώτημα: πώς θα αποφασίσεις να σώσεις την Eleanor Malone;”.

Το Isle Tide Hotel πρόκειται να κυκλοφορήσει για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch και PC μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2023.

The post Ανακοινώθηκε το The Isle Tide Hotel appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα