Ανακοινώθηκε το Xbox Wireless Headset της Microsoft

Η Microsoft παρουσίασε το Xbox Wireless Headset, ένα αξεσουάρ που έχει σχεδιαστεί έχοντας ως γνώμονα το Xbox Series X/S, το οποίο υπόσχεται να παρέχει την “καλύτερη απόδοση ήχου και συνομιλίας στην κατηγορία”, όπως επίσης άνεση και διάφορες άλλες καινοτομίες. Σε αυτές περιλαμβάνεται μια “προσαρμοσμένη και

ρυθμιζόμενη ακουστική εμπειρία”, ενημερωμένη από την εξοικείωση της ομάδας του Xbox με το Xbox Wireless πρωτόκολλο.

Ο low latency και χωρίς απώλειες ήχος υπόσχεται μια «εξαιρετική» ποιότητα ήχου, με υποστήριξη τεχνολογιών όπως Windows Sonic, Dolby Atmos και DTS Headphone: X, όλα να συνδυάζονται για να δημιουργήσουν έναν ρεαλιστικό ήχο που “μας περιβάλλει πλήρως”. Επιπλέον, το dual beamforming μικρόφωνο του headset, θα παρέχει καθαρό ήχο συνομιλίας, εστιάζοντας στον ήχο ομιλίας παρά στον θόρυβο του περιβάλλοντος.

Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της λειτουργίας της αυτόματης σίγασης του ακουστικού, κάτι που θα διατηρήσει τα κανάλια επικοινωνίας καθαρά όταν δεν μιλάμε ή θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κουμπί της χειροκίνητης σίγασης (με φωτεινή ένδειξη) όταν αυτό απαιτείται. Το Xbox Wireless Headset έχει επίσης σχεδιαστεί με γνώμονα την παροχή της μέγιστης άνεσης, με ελαφριά κατασκευή, εξαιρετικά μαλακά, μεγάλα ακουστικά και ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής με παχύ μαξιλάρι.

Λαμβάνοντας υπόψη τον σχεδιασμό των Xbox Series X και Series S, το headset αντικατοπτρίζει επίσης τη γεωμετρία των νέων κονσολών, αν και θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το νέο περιφερειακό σε Xbox Series X/S, Xbox One και Windows 10 PC, όπως καθώς και άλλες Bluetooth φορητές συσκευές. Η μπαταρία του headset παρέχει διάρκεια ζωής που μπορεί να φτάσει έως και τις 15 ώρες με 3 ώρες φόρτισης, ενώ η γρήγορη φόρτιση 30 λεπτών θα παρέχει περίπου 4 ώρες λειτουργίας.

Παρακάτω, εκτός του launch trailer, μπορείτε να βρείτε τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του νέου Xbox Wireless Headset.

Το Xbox Wireless Headset θα γίνει διαθέσιμο στις 16 Μαρτίου 2021 στην τιμή των €99,99.

The post Ανακοινώθηκε το Xbox Wireless Headset της Microsoft appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα