Ανακοινώθηκε το επόμενο Developer_Direct του Xbox

Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε την προβολή ενός νέου  Developer_Direct του Xbox, το οποίο θα προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να δει και να μάθει για το Indiana Jones που αναπτύσσει η δημιουργός του Wolfenstein: The New Order, MachineGames, καθώς και περισσότερα για τα  Avowed και Hellblade II των Obsidian και Ninja Theory αντίστοιχα.

Επιπλέον, θα μπορέσουμε να ρίξουμε μια ματιά στο Ara: History

Untold, έναν τίτλο στρατηγικής από το studio ανάπτυξης Oxide Games, ενώ μετά την ολοκλήρωση του live stream θα ακολουθήσει ενημέρωση από την ZeniMax σχετικά με το τι έχει προγραμματιστεί να έρθει στο The Elder Scrolls Online μέσα στο 2024.

Πιο αναλυτικά, θα έχουμε περίπου δέκα λεπτά υλικού με game και developer insights για το Indiana Jones από την MachineGames, καθώς και το πρώτο δείγμα gameplay μέσω ενός trailer. H Obsidian θα κάνει μια «βαθιά βουτιά» στο Avowed, ενώ η Ninja Theory θα προσφέρει μια ματιά “behind the scenes” για το Senua’s Saga: Hellblade II. Τέλος, για το Ara: History Untold, το οποίο έρχεται από πρώην δημιουργούς του Civilization V, θα υπάρχει αποκλειστικό gameplay και λεπτομέρειες για τον τίτλο στρατηγικής.

Το επερχόμενο Xbox Developer_Direct θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 10 μ.μ., με το The Elder Scrolls Online 2024 Global Reveal να ακολουθεί στις 11 μ.μ.

The post Ανακοινώθηκε το επόμενο Developer_Direct του Xbox first appeared on GameOver.

The post Ανακοινώθηκε το επόμενο Developer_Direct του Xbox appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα