Αναβάλλεται η κυκλοφορία του Prince of Persia: Sands of Time Remake

Με σχετική ανάρτηση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter, η Ubisoft γνωστοποίησε ότι προχωράει σε μετάθεση της κυκλοφορίας για το Prince of Persia: Sands of Time Remake.

Όπως αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού: “Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας παραδώσουμε το παιχνίδι, καθώς αφηγούμαστε ξανά την ιστορία του Πρίγκιπα και της Φαρά σε μία επανασχεδιασμένη Περσία του 11ου αιώνα.

Ωστόσο, το 2020 υπήρξε μία χρονιά όπως καμία άλλη. Σήμερα, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι παίρνουμε επιπρόσθετο χρόνο για να εργαστούμε στο παιχνίδι. Γι’ αυτό, η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Persia: Sands of Time Remake έχει μετατεθεί για τις 18 Μαρτίου, 2021. Θεωρούμε πως αυτή είναι η σωστή απόφαση για να διασφαλίσουμε ότι θα παραδώσουμε ένα παιχνίδι που θα απολαύσετε.”

An update from the Prince of Persia: Sands of Time Remake dev team: pic.twitter.com/zKCoJPkzmM

Prince of Persia (@princeofpersia) December 8, 2020

Το Prince of Persia: Sands of Time Remake ανακοινώθηκε πριν από λίγους μήνες, με προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας την 21η Ιανουαρίου του επόμενου έτους. Όπως φαίνεται, όμως, οι λάτρεις της σειράς θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο, καθώς το παιχνίδι αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου του 2021 σε PS4, Xbox One και PC.

The post Αναβάλλεται η κυκλοφορία του Prince of Persia: Sands of Time Remake appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα