Αναβολή στην κυκλοφορία επερχόμενων τίτλων της Ubisoft

Λόγω κακής πορείας των Ghost Recon: Breakpoint και The Division 2

Σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τύπου, το οποίο εκδόθηκε στα πλαίσια της αξιολόγησης της οικονομικής πορείας της εταιρείας, η Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα την καθυστέρηση στην κυκλοφορία επερχόμενων τίτλων της όπως το Watch Dogs Legion,

το Gods & Monsters, αλλά και το Rainbow 6 Quarantine, τίτλοι που επρόκειτο να διατεθούν εντός του τρέχοντος οικονομικού έτους που διανύει η εταιρεία.

Όπως επιβεβαιώθηκε, οι προαναφερθέντες τίτλοι θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή εντός του επόμενου οικονομικού έτους, το οποίο ξεκινάει την 1η Απριλίου του 2020 και ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου του 2021, ενώ η αιτία για την καθυστέρηση οφείλεται, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Yves Guillemot, στις χαμηλές πωλήσεις του Ghost Recon: Breakpoint, αλλά και σε εκείνες (εν μέρει) του The Division 2.

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα ο Yves Guillemot: "η ποιότητα του τίτλου φαινόταν ότι αγγίζει τα επιθυμητά επίπεδα λίγο πριν την κυκλοφορία, ωστόσο η αποδοχή των κριτικών αλλά και οι πωλήσεις των πρώτων εβδομάδων υπήρξαν απογοητευτικές". Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, το Breakpoint φαίνεται να πάσχει από "ατελή εφαρμογή των καινοτομιών στο gameplay και από έλλειψη παραγόντων διαφοροποίησης". Παρά όμως την μη επιθυμητή πορεία του τίτλου, η Ubisoft προτίθεται να υποστηρίξει το παιχνίδι και να λάβει υπ' όψιν την κοινότητα, ούτως ώστε να προσφέρει τις απαραίτητες βελτιώσεις στο μέλλον.

Για αυτούς ακριβώς τους λόγους η Ubisoft θα καθυστερήσει την κυκλοφορία των Gods & Monster, Rainbow Six Quarantine, αλλά και του Watch Dogs Legion, έτσι ώστε οι ομάδες ανάπτυξης να έχουν το χρόνο που απαιτείται, με σκοπό οι κατάλληλες καινοτομίες gameplay να εφαρμόζονται και να προσφέρουν την ιδανική εμπειρία gameplay στους παίκτες. Οι τίτλοι αναμένεται να αποκτήσουν νέες ημερομηνίες κυκλοφορίας, εντός του νέου οικονομικού έτους, κάτι που φαίνεται να ισχύει και για το πολύπαθο Skull & Bones, το οποίο εξακολουθεί να μην έχει μια επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, πέρα από το παράθυρο διάθεσης εντός του νέου οικονομικού έτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα