Αναβολή στην κυκλοφορία του Back 4 Blood

Η κυκλοφορία του επερχόμενου co-op zombie shooter Back 4 Blood θα καθυστερήσει μέχρι τον Οκτώβριο του 2021, όπως ανακοίνωσε η δημιουργός του, Turtle Rock Studios.

Το αρχικό πλάνο ήθελε τον τίτλο να κυκλοφορεί μέσα στον Ιούνιο tτου τρέχοντος έτους, αλλά πλέον η κυκλοφορία του τραβήχτηκε πίσω μερικούς μήνες. Η Turtle Rock Studios,

το studio ανάπτυξης πίσω από τα Left 4 Dead και Evolve, αναφέρει ότι «εργάζεται σκληρά για να κάνει το Back 4 Blood το καλύτερο παιχνίδι που μπορεί να είναι κατά την κυκλοφορία του» και ότι η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να επιτύχει αυτόν τον στόχο.

We know how excited everyone is about the title and we want to do it, and all of you, right by not rushing it out the door.

Once again, thank you and we hope to see you in the Open Beta this Summer!

(2/2)

— Turtle Rock Studios is Hiring (@TurtleRock) March 25, 2021

“Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιά μας για όλη τη συνεχή υπομονή και υποστήριξη. Αυτή είναι μια απόφαση που ελπίζαμε ότι δεν θα έπρεπε να λάβουμε, αλλά η πανδημία COVID-19 είχε τεράστιο αντίκτυπο. Σίγουρα επιβράδυνε τα πράγματα για εμάς”, αναφέρει η δήλωση από το studio.

Το Back 4 Blood θα κυκλοφορήσει πλέον στις 12 Οκτωβρίου 2021 για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC.

The post Αναβολή στην κυκλοφορία του Back 4 Blood appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα