Αποκαλύφθηκαν 10 νέοι τίτλοι για το PS VR2

Η Sony αποκάλυψε δέκα νέους τίτλους για το PS VR2, οι οποίοι έρχονται να προστεθούν στο υπάρχων launch window lineup παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσουν μαζί ή λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου περιφερειακού της Ιαπωνικής εταιρίας, το οποίο κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις 22 Φεβρουαρίου.

Ακολουθούν οι δέκα νέοι τίτλοι που ανακοινώθηκαν για PlayStation

VR2, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι να κυκλοφορήσουν εντός του 2023.

Another Fisherman’s Tale

Το Another Fisherman’s Tale είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια του βραβευμένου A Fisherman’s Tale. Το συγκεκριμένο παιχνίδι περιπέτειας ταξιδεύει τους παίκτες σε ένα σουρεαλιστικό κόσμο γεμάτο ευφάνταστες τοποθεσίες και παζλ.

Gorn

Σύμφωνα με την εταιρία ανάπτυξης: “η Free Lives είναι ενθουσιασμένη που φέρνει την τρομακτικά ρεαλιστική απεικόνιση των μονομαχιών στο PS VR2, όπως ακριβώς θα ήθελαν οι αρχαίοι Ρωμαίοι. Από τότε που αρχίσαμε να αναπτύσσουμε το Gorn προσθέσαμε πολλά νέα όπλα, εχθρούς και τρόπους παιχνιδιού για τους εκκολαπτόμενους μονομάχους στην αρένα και πιστεύουμε ότι αυτή είναι η καλύτερη έκδοση που έχουμε ετοιμάσει έως τώρα“. Το Gorn θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου.

Nock: Bow + Arrow Soccer

Το Nock, συνδυάζει τον ενθουσιασμό της δράσης με τόξο με τη συγκίνηση ενός αγώνα ποδοσφαίρου. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν πατινάζ καθώς και να πετάξουν γύρω από ένα δυναμικά μεταβαλλόμενο γήπεδο, χρησιμοποιώντας το τόξο και το βέλος τους για να εκτοξεύσουν την μπάλα στο τέρμα του αντιπάλου τους. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει εντός του Μαρτίου.

Hellsweeper VR

Από τους δημιουργούς του Sairento VR και τους εκδότες του Arizona Sunshine έρχεται το Hellsweeper VR, μια έντονη εμπειρία VR όπου η γήινη φυσική δεν υφίσταστε και οι κινήσεις που αψηφούν τη βαρύτητα γίνονται η νέα πραγματικότητα.

Ragnarock

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία arcade παιχνιδιών, το Ragnarock θα είναι ένας αρκετά προσβάσιμος τίτλος -σύμφωνα με τους δημιουργούς του- που θα περιέχει ωστόσο αρκετά challenges και για τους πιο απαιτητικούς. Μόνο οι πιο έμπειροι παίκτες θα μπορέσουν να συλλέξουν όλα τα χρυσά μετάλλια, να ξεπεράσουν τα υψηλά σκορ και να προσθέσουν το όνομά τους σε περίοπτες θέσεις στον πίνακα κατάταξης. Ο τίτλος υποστηρίζει PvP mode για πολλούς παίκτες -έως 6 παίκτες-. Κυκλοφορεί στις 22 Φεβρουαρίου.

Runner

Το Runner γεννήθηκε από την αγάπη για την αισθητική των anime της δεκαετίας του 1980 αποτελώντας μια arcade εμπειρία που θα κυκλοφορήσει στο PS VR2 στις 22 Φεβρουαρίου με βελτιώσεις ειδικά για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Startenders: Intergalactic Bartending

Στο Startenders: Intergalactic Bartending θα έχετε τη δυνατότητα να γίνετε μπάρμαν και να σερβίρετε δεκάδες ποτά καθώς εξυπηρετείτε τους διαγαλαξιακούς πελάτες σας. Το παιχνίδι προσφέρει δωρεάν αναβάθμιση στους κατόχους της αρχικής έκδοσης που είχε κυκλοφορήσει στο PS VR.

Sushi Ben

Το Sushi Ben είναι μια VR αφηγηματική περιπέτεια όπου πρέπει να σώσετε ένα τοπικό εστιατόριο σούσι από το κλείσιμο. Αρχικά θα πρέπει να γνωρίσετε τους κατοίκους της πόλης και να τους βοηθήσετε προκειμένου να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους. Το Sushi Ben διαθέτει πολύχρωμες αφηγηματικές συναντήσεις, όμορφα τρισδιάστατα πάνελ manga και ένα στυλ εμπνευσμένο από τα anime.

Swordsman VR

Το Swordsman είναι ένα ρεαλιστικό παιχνίδι ξιφομαχίας με επικές μάχες. Ο τίτλος θα δίνει τη δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης για τους πρώτους τρεις μήνες για τους παίκτες που έχουν ήδη την έκδοση PS VR.

Unplugged: Air Guitar

Το Unplugged: Air Guitar κυκλοφορεί 22 Φεβρουαρίου για το PS VR2 και σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε τραγούδια από παγκοσμίου φήμης ροκ καλλιτέχνες και συγκροτήματα, όπως οι Ozzy Osbourne, The Offspring και Weezer.

The post Αποκαλύφθηκαν 10 νέοι τίτλοι για το PS VR2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα