Αποκαλύφθηκε η ανάπτυξη του remake για το The Witcher

Πριν από λίγο καιρό η CD Projekt RED είχε ανακοινώσει ότι παραχώρησε την ανάπτυξη ενός story driven Witcher RPG ανοιχτού κόσμου σε ένα third party studio (απαρτιζόμενο και από βετεράνους δημιουργούς της σειράς Witcher) με την κωδική ονομασία «Project Canis Majoris». Κατόπιν ανακοίνωσης έγινε γνωστό ότι αυτό

το project άφορα στο remake του πρώτου The Witcher.

Το remake, που περιγράφεται ως ένας «σύγχρονος επανασχεδιασμός» του αρχικού τίτλου The Witcher του 2007, θα υλοποιηθεί με την Unreal Engine 5, έχοντας ως επικεφαλή την ομάδα ανάπτυξης της Fool’s Theory. Σύμφωνα με τη CD Projekt RED, το studio ειδικεύεται στα RPG και έχει στο δυναμικό της έμπειρους προγραμματιστές που είχαν δουλέψει στα The Witcher 2: Assassins of Kings και The Witcher 3: Wild Hunt.

Η CD Projekt RED θα έχει επίσης την «πλήρη δημιουργική επίβλεψη» του remake. Ο επικεφαλής του Studio της CD Projekt RED, Adam Badowski δήλωσε το εξής: “Το Witcher ήταν το πρώτο παιχνίδι που κάναμε ποτέ, αποτελώντας μια μεγάλη στιγμή για εμάς. Η επιστροφή σε αυτόν τον τίτλο και η ανακατασκευή του για την επόμενη γενιά παικτών που θα το βιώσουν είναι μία εξίσου μεγάλη στιγμή αν όχι μεγαλύτερη”.

Ο Badowski πρόσθεσε ότι τα άτομα της Fool’s Theory “γνωρίζουν καλά το αρχικό υλικό, γνωρίζουν πόσο ανυπομονούσαν οι παίκτες να δουν το remake και ξέρουν πώς να κάνουν φιλόδοξα παιχνίδια”. Τέλος ανάφερε ότι θα περάσει «λίγος καιρός» πριν η CD Projekt είναι έτοιμη να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες για το remake, προσθέτοντας ότι “θα αξίζει την αναμονή”.

We're thrilled to reveal that, together with @Fools_Theory, we're working on remaking The Witcher using Unreal Engine 5 (codename: Canis Majoris)!

We want to do this right, so please be patient — it's gonna be a while until we can share more details.
https://t.co/6VCAokPgXs pic.twitter.com/ERFOXQrUEP

The Witcher (@witchergame) October 26, 2022

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fool’s Theory, Jakub Rokosz, δήλωσε με τη σειρά του ότι ο στόχος του studio είναι “να δώσει στους παίκτες ένα νέο υπέροχο παιχνίδι της εμβληματικής σειράς του Witcher”.

The post Αποκαλύφθηκε η ανάπτυξη του remake για το The Witcher appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα