"Απουσία" του Beyond Good & Evil 2 από την Ε3

Περισσότερα νέα αργότερα μέσα στη χρονιά.

Όπως επιβεβαίωσε ο δημιουργός του Beyond Good & Evil, Michel Ancel, δυστυχώς δεν θα έχουμε νεότερα για το πολυαναμενόμενο δεύτερο παιχνίδι Beyond Good & Evil κατά τη διάρκεια της Ε3 2017. Aντιθέτως, θα πρέπει να περιμένουμε ότι θα υπάρξουν νεότερα για τον τίτλο μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

Τα

παραπάνω προκύπτουν μέσα από μια απάντηση του ίδιου σε ερώτηση που του τέθηκε εντός του Instagram. Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για το εάν θα πρέπει να περιμένουμε να υπάρξει κάποια «εμφάνιση» του τίτλου στην φετινή Ε3, και απάντησε: «δεν είμαι σίγουρος για το αν η Ε3 θα είναι το κατάλληλο μέρος να παρουσιαστεί το Beyond Good & Evil 2» και πρόσθεσε : «Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο παιχνίδι, έτσι ώστε μέσα στην χρονιά να ακούσετε γι’αυτό περισσότερα».

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Οκτώβριο ο Michal Ancel είχε δώσει στη δημοσιότητα -και πάλι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό- κάποιο artwork για το Beyond Good & Evil 2 (μια εικόνα με έναν άντρα και ένα μικρό γουρουνάκι, μια εικόνα με έναν ανθρωπόμορφο καρχαρία και μια εικόνα με έναν ανθρωπόμορφο ρινόκερο). Ευελπιστούμε να μάθουμε περισσότερα, όπως πλατφόρμες και ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, στο άμεσο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα