Μπροστά από το χρονοδιάγραμμα η ανάπτυξη του επόμενου Battlefield

Η EA αποκάλυψε ότι η DICE βρίσκεται “πολύ μπροστά” από το χρονοδιάγραμμα της ανάπτυξης του επόμενου παιχνιδιού στη σειρά Battlefield, με την πλήρη αποκάλυψή του να έχει προγραμματιστεί για μέσα στους επόμενους μήνες. Το Battlefield 6 “θα εγκαινιάσει τη νέα γενιά τίτλων Battlefield

και οι φίλοι της σειράς θα επωφεληθούν  από τη δύναμη των νέων μηχανημάτων”, αυτά αναφέρθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της EA, Andrew Wilson, κατά τη διάρκεια ενός earning call της EA.

“Η επόμενη Battlefield εμπειρία, θα σηματοδοτήσει μια επιστροφή σε όλα τα στρατιωτικά πεδία μαχών”, ανέφερε ο Wilson σε άλλο σημείο κατά τη διάρκεια του call. “Το παιχνίδι εκμεταλλεύεται πλήρως τη δύναμη των πλατφορμών νέας γενιάς για να φέρει στη ζωή τεράστιες συναρπαστικές μάχες με περισσότερους παίκτες από ποτέ”.

Ο Wilson πρόσθεσε ότι το Battlefield 6 θα διαθέτει χάρτες «πρωτοφανούς κλίμακας» και “θα παίρνει όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά, για τα οποία είναι γνωστό το franchise και θα τα ανεβάζει σε άλλο επίπεδο”. Σημείωσε ότι η ανάπτυξη είναι “μπροστά από τα εσωτερικά μας ορόσημα” με την αποκάλυψη να έχει προγραμματιστεί για την άνοιξη πριν από την κυκλοφορία του, που έχει οριστεί για την περίοδο “Holiday 2021”.

Πέρα από τα παραπάνω, πολύ λίγα στοιχεία έχουν γίνει γνωστά επί του παρόντος για το Battlefield 6, όπως ψίθυροι για μια «κλίμακα που δεν έχουμε ξαναδεί» και τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 128 παίκτες στους κολοσσιαίους multiplayer χάρτες του.

The post Μπροστά από το χρονοδιάγραμμα η ανάπτυξη του επόμενου Battlefield appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα