Δείγμα γραφής από το Vampire: The Masquerade – Swansong

Η Nacon δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ για το Vampire: The Masquerade – Swansong, επιδεικνύοντας περισσότερους από τους μηχανισμούς RPG και την επιτραπέζια κληρονομιά του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, κατά τη διάρκεια του τίτλου θα κληθούμε να πάρουμε τον έλεγχο των τριών ηρώων / χαρακτήρων – των Galeb, Emem και Leysha – οι οποίοι έχουν το δικό τους character sheet που θα μπορούμε να παραμετροποιήσουμε όπως θέλουμε κατα τη διάρκεια της ενασχόλησής

μας. Η διανομή διαφορετικών πόντων σε διαφορετικές δεξιότητες θα αυξήσει τις πιθανότητές μας να ολοκληρώσουμε με επιτυχία μια “ενέργεια”, όπως ο εκφοβισμός ενός NPC ή η παραβίαση μιας κλειδαριάς.

Εκτός από αυτές τις δεξιότητες, κάθε χαρακτήρας θα έχει πρόσβαση στα δικά του Disciplines, τα οποία μπορούν επίσης να προσαρμοστούν. Ο Galeb, για παράδειγμα, θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το Fortitude για να αυξήσει τις σωματικές του άμυνες, ενώ η Leysha θα μπορεί να “κρύψει” την παρουσία της με το Obfuscate για να περάσει ανενόχλητη από φρουρούς. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πολλά διαφορετικά στυλ παιξίματος με τη χρήση του character sheet των χαρακτήρων τους, αλλά η εστίαση εξ ολοκλήρου σε ένα θα τους επιτρέψει να αναπτύξουν Talents, τα οποία με τη σειρά τους προσφέρουν μόνιμα μπόνους.

Κάθε NPC θα έχει επίσης το δικό του character sheet, κάτι που ωστόσο σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δικά του στατιστικά για να υπερασπιστεί τον εαυτό του από τις δεξιότητες και τα Disciplines μας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ρίψη των ζαριών θα καθορίσει το αποτέλεσμα.

Μπορείτε να τα δείτε όλα αναλυτικά στο νέο τρέιλερ παρακάτω.

Το Vampire: The Masquerade – Swansong αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 19 Μαΐου 2022.

The post Δείγμα γραφής από το Vampire: The Masquerade – Swansong appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα