Δεσμευτικό συμβόλαιο μεταξύ Microsoft και Nintendo

Η Microsoft και η Nintendo έχουν πλέον υπογράψει ένα δεσμευτικό δεκαετές συμβόλαιο για να φέρουν τους τίτλους Call of Duty στις πλατφόρμες της Nintendo.

Το παραπάνω ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Microsoft

Brad Smith. Να θυμίσουμε ότι τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, ο επικεφαλής του τμήματος Xbox, Phil Spencer, ανακοίνωσε ότι η Microsoft είχε κάνει μια δεκαετή συμφωνία με τη Nintendo. “Η Microsoft έχει δεσμευτεί για 10 χρόνια να φέρει το Call of Duty στη Nintendo μετά τη συγχώνευση της Microsoft και της Activision Blizzard King”, είχε γράψει ο Spencer. “Η Microsoft έχει δεσμευτεί να βοηθήσει να ερθουν περισσότερα παιχνίδια σε περισσότερους ανθρώπους – όπως κι αν επιλέξουν να παίζουν”.

Σύμφωνα με τον Smith, και τα δύο μέρη έχουν διαπραγματευτεί και έχουν πλέον υπογράψει ένα δεσμευτικό συμβόλαιο.

“Η Microsoft και η Nintendo διαπραγματεύτηκαν και υπέγραψαν μια δεσμευτική 10ετή νομική συμφωνία για να φέρουν το Call of Duty στους παίκτες της Nintendo – την ίδια μέρα με το Xbox, με πλήρη ισοτιμία χαρακτηριστικών και περιεχομένου – ώστε να μπορούν να βιώσουν το Call of Duty, όπως οι παίκτες του Xbox και του PlayStation χαιρονται το Call of Duty”.

Στην ανακοίνωση, η Microsoft αναφέρει επίσης ότι σκοπεύει να προσφέρει μακροπρόθεσμη ίση πρόσβαση στο franchise Call of Duty σε “άλλες πλατφόρμες παιχνιδιών”, πιθανώς να αναφέρεται στις πλατφορμες PlayStation.

“Δεσμευόμαστε να παρέχουμε μακροπρόθεσμη ίση πρόσβαση στο Call of Dutt σε άλλες gaming πλατφόρμες, φέρνοντας περισσότερες επιλογές σε περισσότερους παίκτες και περισσότερο ανταγωνισμό στην αγορά του gaming”.

The post Δεσμευτικό συμβόλαιο μεταξύ Microsoft και Nintendo appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα