Διαγωνισμός OnRush

Διεκδικήστε αντίτυπα του racer για PS4 και Xbox One.

Αφήνουμε πίσω μας το καλοκαίρι του 2018 με έναν πλούσιο διαγωνισμό. Αυτή τη φορά κληρώνουμε δέκα (10) αντίτυπα του πιο πρόσφατου racer από την ομάδα που μας έδωσε τα MotorStorm και Driveclub, του OnRush. Τα αντίτυπα αυτά, που είναι σε μορφή "promo", προσφέρθηκαν στο GameOver

από την επίσημη αντιπροσωπεία της Codemasters στη χώρα μας, την Enarxis Dynamic Media, και είναι πέντε για το PS4 και πέντε για το Xbox One.

Αν επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να αφήσετε ένα σχόλιο στην παρούσα είδηση, δηλώνοντας όμως την πλατφόρμα που σας ενδιαφέρει, ώστε όταν γίνει η κλήρωση να γνωρίζουμε ποιο δώρο διεκδικείτε.

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Παρασκευή 31 Αυγούστου και λήγει την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 23:59. Κάθε σχόλιο που θα γίνει στο άρθρο μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας, δεν θα ληφθεί υπόψη στην κλήρωση. Λίγες ημέρες μετά τη λήξη του διαγωνισμού, θα γίνει κλήρωση και οι τυχεροί θα ανακοινωθούν με είδηση που θα αναρτηθεί στο GameOver.gr.

Παρακαλούμε πριν δηλώσετε συμμετοχή, διαβάστε προσεκτικά τους όρους των διαγωνισμών μας (παράγραφος 11 των όρων χρήσης).

Keywords
Τυχαία Θέματα