"Διέρρευσε" η κυκλοφορία του Darksiders 3 (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Έρχεται το 2018.

Πριν από λίγο το Amazon διέρρευσε την ύπαρξη και τις πρώτες πληροφορίες που αφορούν στο επόμενο παιχνίδι της γνωστής hack'n'slash RPG σειράς Darksiders. Σύμφωνα με την ανάρτηση αυτή, πρόκειται για το Darksiders 3, το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός της ερχόμενης χρονιάς.

Με βάση τις πληροφορίες αυτές, οι πάικτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο του

τρίτου Καβαλάρη της Αποκάλυψης, της Οργής. Η Οργή είναι μια πανίσχυρη μάγισσα, οπλισμένη με μαστίγιο, που προσπαθεί να επαναφέρει την ισορροπία ανάμεσα στο Καλό και το Κακό πάνω στη Γη. Η περιπέτεια της Οργής θα λάβει χώρα σε έναν ανοιχτό κόσμο με έντονο post-apocalyptic σχεδιασμό, ενώ μέρος της περιπέτειας θα λάβει χώρα τόσο στον Παράδεισο, όσο και στην Κόλαση. Επιπλέον, κατά την περιπλάνησή της σε αυτόν τον κόσμο, η Οργή θα αποκτήσει πρόσβαση σε νέες μορφές και νέα όπλα, ενώ ανάμεσα στους εχθρούς της θα αντιμετωπίσει τα Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα και τους υπηρέτες τους.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Gunfire Games και την THQ Nordic και αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.Τέλος, μπορείτε να δείτε τις πρώτες εικόνες παρακάτω, ενώ αναμένουμε την επίσημη αποκάλυψη του παιχνιδιού εντός των ερχόμενων ημερών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Με μια επίσημη ανακοίνωση, η THQ Nordic αποκάλυψε και επίσημα το Darksiders 3, επιβεβαιώνοντας τη διαρροή από το Amazon και τις πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ενώ στον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer από το παιχνίδι.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα