Έχασε το παράθυρο κυκλοφορίας του 2021 το Baldur’s Gate 3

Το Baldur’s Gate 3 βρίσκεται σε Steam Early Access εδώ και περίπου 9 μήνες, αλλά για όσους είχαν κάποια κρυφή ελπίδα ότι θα είχαμε μια πιθανή πλήρη διάθεση του τίτλου σύντομα, τα νέα δεν είναι καλά. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο GameSpot (την οποία μπορείτε να δείτε ολόκληρη, στο τέλος του κειμένου), ο διευθύνων σύμβουλος της Larian, Swen Vincke, απέρριψε επίσημα την πιθανότητα κυκλοφορίας

του τίτλου μέσα στο 2021 και φαίνεται ότι ακόμη και το 2022 δεν είναι σίγουρο…

“Προσπαθούμε πραγματικά να ολοκληρώσουμε το παιχνίδι μέχρι το επόμενο έτος. Δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος στα σίγουρα” αναφέρει ο Vincke.

Το παραπάνω είναι λίγο απογοητευτικό, αλλά το Baldur’s Gate 3 δεν είναι ο πρώτος τίτλος που ξεκίνησε σε Early Access με στόχο να φτάσει στην πλήρη κυκλοφορία του σχετικά γρήγορα, αλλά να μπλοκαριστεί στις λεπτομέρειες. Tο Baldur’s Gate 3 είναι ένα πολύ περίπλοκο και φιλόδοξο παιχνίδι, το οποίο θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί. Όσο για το τι μπορούμε να περιμένουμε από το επόμενο μεγάλο update του τίτλου, ο Vincke δήλωσε ότι θα είναι αφιερωμένο σε μεγάλο βαθμό στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που έχουν εντοπίσει οι fans και, ως εκ τούτου, “έχουν εστιάσει περισσότερο στις λειτουργίες και χαρακτηριστικά παρά στο νέο περιεχόμενο”.

Το Baldur’s Gate 3 βρίσκεται σε Early Access στο Steam.

The post Έχασε το παράθυρο κυκλοφορίας του 2021 το Baldur’s Gate 3 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα