Είναι επίσημο: Οι Activision, Blizzard και King ανήκουν στη Microsoft και την οικογένεια Xbox

Η Microsoft πριν λίγα μόλις λεπτά ανακοίνωσε και επίσημα πως η εξαγορά της Activision Blizzard King ολοκληρώθηκε. Ο αμερικανικός κολοσσός, μετά και την απόφαση της CMA να επιτρέψει την εξαγορά, δεν έχασε χρόνο και δημοσίευσε ένα βίντεο μέσω του οποίου καλωσορίζει τα νέα μέλη στην οικογένεια του Xbox.

Σε

ένα γεμάτο trailer βλέπουμε ήρωες που άνηκαν ήδη στο Xbox, όπως ο Master Chief και ο Steve (Minecraft), να καλωσορίζουν τα νέα μέλη, όπως ο Captain Price, οι ήρωες του Overwatch, ο Crash και ο Spyro, και ιστορικά franchise όπως το Diablo και το Warcraft που πλέον περνάνε υπό τον έλεγχο της Microsoft. Μία ιστορική στιγμή για τη Microsoft, το Xbox, τον ίδιο τον Phil Spencer, αλλά και φυσικά και για τους παίκτες, φίλους της Microsoft ή και όχι.

Πλέον μένει να δούμε τι φιλοσοφία θα ακολουθήσει η Microsoft από εδώ και πέρα για τον έλεγχο των νέων studio και τη διαχείριση των IP που πέρασαν στα χέρια της και φυσικά τη σταδιακή (ή και όχι;) προσθήκη της τεράστιας αυτής βιβλιοθήκης τίτλων στο Game Pass.

The post Είναι επίσημο: Οι Activision, Blizzard και King ανήκουν στη Microsoft και την οικογένεια Xbox first appeared on GameOver.

The post Είναι επίσημο: Οι Activision, Blizzard και King ανήκουν στη Microsoft και την οικογένεια Xbox appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα