Είστε έτοιμοι να μπείτε στο κυνήγι των Easter Eggs του PlayStation;

Το PlayStation ανακοινώνει την έναρξη ενός νέου μεγάλου διαγωνισμού με πλούσια δώρα. Το πιο πρόσφατο τηλεοπτικό σποτ του PlayStation brand αναδεικνύει το πως υπερβαίνει τα όρια και επαναπροσδιορίζει το τι είναι εφικτό.

Το σποτ καθοδηγεί τον θεατή σε ένα διαφορετικό ταξίδι με σκηνικό ένα από τα παλαιότερα και πιο αναγνωρισμένα παιχνίδια στην ιστορία: το σκάκι. Μέσα από μια φανταστική πόλη και με το παιχνίδι να

εξελίσσεται με κανόνες και περιορισμούς, εμείς βλέπουμε τι μπορεί να συμβεί όταν ένας παίκτης αψηφά τις συμβάσεις και στέκεται θριαμβευτής, αποδεικνύοντας ότι το παιχνίδι δεν έχει όρια.

Κατά τη διάρκεια του σποτ μέσα από τις εικόνες του αποτίεται φόρος τιμής σε μερικά από τα αγαπημένα μας παιχνίδια. Υπάρχουν πάνω από 30 easter eggs, κρυμμένα σε αυτό το σποτ. Μπορείτε να τα εντοπίσετε όλα; Βρείτε τα easter eggs και κερδίστε πλούσια PlayStation δώρα, μεταξύ των οποίων και μια κονσόλα PlayStation®5 με Ultra HD Blu-ray disc drive μαζί με ένα πλήρες σετ περιφερειακών.

Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει από χθες, 4/11/2021 και θα διαρκέσει ως τις 28 του ίδιου μήνα. Οι κανόνες για τη συμμετοχή είναι οι εξής :

Παρακολουθήστε το βίντεο.Εντοπίστε το easter egg και κάντε κλικ πάνω σε αυτό. (Hint: Ένα μπλε πλαίσιο θα εμφανίζεται γύρω από το βίντεο, όταν υπάρχει ένα easter egg)Δείτε σε πιο παιχνίδι αντιστοιχεί το κάθε easter eggΜόλις εντοπίσετε ένα easter egg, μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό. Aπλώς επισκεφθείτε το πεδίο του διαγωνισμού, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση του email σας, απαντήστε σε μια ερώτηση και αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Σημαντική διευκρίνηση: Όσο περισσότερα easter eggs εντοπίσετε, τόσο περισσότερα δώρα ξεκλειδώνετε.

Στο διαγωνισμό υπάρχουν τρεις κατηγορίες δώρων με διαφορετικά έπαθλα, συμπεριλαμβανόμενων:

Πακέτο 1: Εξερευνητής – Εντοπίστηκαν από 1 έως 10 easter eggs

12 τυχεροί από μία 3μηνη Συνδρομή PlayStation Plus

Πακέτο 2: Ερευνητής – Εντοπίστηκαν από 11 έως 20 easter eggs

3 τυχεροί από ένα Ασύρματο χειριστήριο DualSense Midnight Black

3 τυχεροί από ένα Ασύρματο PULSE 3D Headset Midnight Black

Πακέτο 3: Αετίσιο μάτι – Εντοπίστηκαν από 21 έως 30 easter eggs

Ένα τυχερός κερδίζει ένα πλήρες σετ PlayStation 5:

1 x Κονσόλα PlayStation 5 (Blu Ray Έκδοση)

1 x Ασύρματο PULSE 3D Headset Λευκό

1 x Media Remote control

1 x DualSense Charging Station

1 x HD Camera

1 x 12μηνη Συνδρομή PlayStation Plus

1 x Δωροκάρτα PlayStation Store €50

1 x 12μηνη Συνδρομή PlayStation Plus

1 x Δωροκάρτα PlayStation Store €50

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό ή να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για αυτόν, επισκεφθείτε το: https://www.playstation.com/seize-the-throne/#easter-eggs

The post Είστε έτοιμοι να μπείτε στο κυνήγι των Easter Eggs του PlayStation; appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα