Επιβεβαιώθηκε η συνέχεια του Lies of P

Μέσω ενός βίντεο με τίτλο Director’s Letter, ο Ji Won Choi, σκηνοθέτης του Lies of P, ευχαρίστησε την κοινότητα για τo 1 εκατομμύριο πωλήσεις του παιχνιδιού και έδωσε μια πρώτη ενημέρωση για το μέλλον του τίτλου.

Στο βίντεο γίνεται αναφορά τόσο στην πορεία της ανάπτυξης του DLC του παιχνιδιού όσο και σε μια πιθανή συνέχειά. Μεταξύ άλλων, ο Choi ανέφερε: “Η ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η ανάπτυξη του DLC και η δημιουργία

της συνέχειας του τίτλου. Μπορώ να σας υποσχεθώ ένα πράγμα. Αυτό που μόλις σας έδειξα χαράζει απλώς την κορυφή του παγόβουνου“.

Γνωστό έγινε επίσης πως το Lies of P θα λάβει σύντομα ακόμη μια ενημέρωση με μια σειρά από αλλαγές. Το παιχνίδι διαθέτει ένα σύστημα Weapon Assemble, όπου οι παίκτες μπορούν να συνδυάζουν λεπίδες και λαβές για διαφορετικές ικανότητες. Ορισμένα από αυτά τα όπλα θα βελτιωθούν για να “διασφαλιστεί ότι οι παίκτες μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το σύστημα“.

Αλλαγές θα γίνουν και στο κομμάτι της δυσκολίας στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού αλλά και σε μερικά κοστούμια και αντικείμενα των στολών τόσο του κεντρικού χαρακτήρα όσο και μερικών NPCs.

The post Επιβεβαιώθηκε η συνέχεια του Lies of P first appeared on GameOver.

The post Επιβεβαιώθηκε η συνέχεια του Lies of P appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα