Επιβεβαιώθηκε sequel για το Yakuza: Like a Dragon

Ευχάριστα είναι τα πιο πρόσφατα νέα που προκύπτουν για τους φίλους της σειράς Yakuza, καθώς, επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη η ύπαρξη sequel του Yakuza: Like a Dragon.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια του εορτασμού

των 10 χρόνων ύπαρξης του studio που έδωσε σάρκα και οστά στη δημοφιλή σειρά, το Ryu Ga Gotoku Studio, ο νέος διευθυντής της ομάδας, Masayoshi Yokoyama, γνωστοποίησε όχι μόνο την πληροφορία ότι ο πιο πρόσφατος τίτλος της σειράς, το Yakuza: Like a Dragon, θα έχει συνέχεια αλλά και το γεγονός ότι αυτή βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη. Ο νέος πρόεδρος του studio, που αναλαμβάνει τα ηνία μετά από τον ιδρυτή της σειράς και ιστορικό για αυτήν πρόσωπο, Toshihiro Nagoshi, σε ανοιχτή επιστολή του στους fans του studio ανακοινώνει μεταξύ άλλων επικείμενες αλλαγές και αναδιαρθρώσεις στην ομάδα, ενώ αναφέρει ότι στο σκηνοθετικό τιμόνι του sequel θα βρίσκονται οι Horii, Ito και Mitake με τον ίδιο να επικεντρώνει στην ιστορία.

Τέλος, ο Yokohama αναφέρεται σε έναν άγνωστο ως τώρα εντελώς νέο τίτλο από το studio και στην ελπίδα ότι θα είναι σε θέση να μοιραστεί παραπάνω πράγματα για αυτόν μέσα στους επόμενους 6-12 μήνες.

Το Yakuza: Like a Dragon έγινε δεκτό με αρκετά θετικές εντυπώσεις τόσο από τους κριτικούς όσο και από τους οπαδούς της σειράς, οπότε η είδηση ενός sequel για αυτό δεν αποτελεί τόσο μεγάλη έκπληξη. Ωστόσο, όσοι λάτρεψαν την πρώτη περιπέτεια του Ichiban Kasuga θα χαρούν για την επιβεβαίωση της συνέχειάς τους έτσι κι αλλιώς.

The post Επιβεβαιώθηκε sequel για το Yakuza: Like a Dragon appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα