Έρχεται η “Server Slam” beta για το Diablo IV

Η Blizzard αποφάσισε να προσφέρει στο κοινό μια ακόμα ευκαιρία για να δοκιμάσουν το Diablo IV πριν από την κυκλοφορία του τον ερχόμενο Ιούνιο, μέσω του “Server Slam” που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Μαΐου.

Το Server Slam θα αποτελεί ουσιαστικά μία open beta όπου οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα και από τις πέντε classes,

να περιπλανηθούν σε ολόκληρη την πρώτη ζώνη του Fractured Peaks, να πολεμήσουν ένα World Boss και να κερδίσουν rewards, συμπεριλαμβανομένης της ευκαιρίας να ξεκλειδώσουν τo cosmetic Beta Wolf Pack και το νέο Cry of Ashava Mount Trophy. Όλοι οι παίκτες θα ξεκινήσουν από το μηδέν και θα μπορούν να φτάσουν μέχρι το Level 20 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ωστόσο, η πρόοδος θα διαγραφεί πριν από την κυκλοφορία.

Το Diablo IV Server Slam θα ξεκινήσει στις 12 Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 14 Μαΐου. Πρόκειται να γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 6 Ιουνίου ή από τις 2 Ιουνίου για όσους αποκτήσουν την Deluxe ή την Ultimate Edition του τίτλου.

The post Έρχεται η “Server Slam” beta για το Diablo IV appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα