Έρχεται νέο update για το No Man's Sky

Mε την ονομασία "Visions".

Λίγες μόνο μέρες μετά από την ενημέρωση του No Man's Sky με το "Abyss" update, που έδινε τη δυνατότητα στους παίκτες να εξερευνήσουν το βυθό των πλανητών και να έρθουν σε επαφή με νέες μορφές ζωής, η Hello Games, μέσω ενός βίντεο στο επίσημο κανάλι της στο YouTube (που διέρρευσε νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία) ανακοίνωσε ότι ο

action-adverture/ survival τίτλος θα εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο με ένα νέο, δωρεάν update, που θα έχει την ονομασία "Visions".

To Visions, που αποτελεί την τρίτη κατά σειρά μεγάλη ενημέρωση του τίτλου μετά την κυκλοφορία του, (προηγήθηκαν τα "NEXT" και "Αbyss"), στρέφει ξανά το ενδιαφέρον στη στεριά με πιο ποικίλα τοπία για εξερεύνηση. Επιπρόσθετα, το update εισάγει νέες περιβαλλοντικές βιομάζες, διαφορετικούς τύπους πλανητών, πιο πολύχρωμους κόσμους (με την εισαγωγή και ουράνιων τόξων) και νέα είδη χλωρίδας και πανίδας. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε γίνεται λόγος για κάποια νέα συλλογικά τρόπαια και νέα σημεία για εξερεύνηση και απόκτηση πολύτιμων αντικειμένων. Τέλος, οι εξερευνητές του διαστήματος θα έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν στο υπέδαφος θαμμένους, σπάνιους σκελετούς αλλά και να χρησιμοποιήσουν μια νέα ποικιλία emotes για να επικοινωνήσουν με τους φίλους τους.

To No Man's Sky κυκλοφορεί για Playstation 4, Xbox One και PC.

ps4xbox onepc
Keywords
Τυχαία Θέματα