ΦΗΜΗ: Ετοιμάζεται remaster για το Sonic Colors

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων για τη σειρά Sonic the Hedgehog το 2021, φαίνεται ότι θα μπορούσαμε να “γιορτάσουμε” ένα μοντέρνο remaster ενός από τους πιο αγαπημένους Sonic τίτλους των fan της σειράς, του Sonic Colors.

Να θυμίσουμε ότι το Sonic Colors κυκλοφόρησε αποκλειστικά στα Nintendo

Wii και Nintendo DS τον Νοέμβριο του 2010, με την έκδοση για το Wii να θεωρείται ένας από τα καλύτερους σύγχρονους 3D Sonic τίτλους -μαζί με το Sonic Generations.

Σύμφωνα με το Gematsu, το γερμανικό voice-over studio iksample είχε αναφέρει το “Sonic Colors Remastered” στο χαρτοφυλάκιό του, αν και από τη στιγμή που ήρθε στην επιφάνεια η πληροφορία, ο ιστότοπος του studio είναι εκτός λειτουργίας για συντήρηση. Επιπλέον, το Sogamely, ένα γαλλικό κατάστημα, έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα του μια καταχώρηση για το “Sonic Colors Ultimate” με κυκλοφορία μέσα στο 2021 σε Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch.

Φαίνεται, λοιπόν, πολύ πιθανό μια remastered έκδοση του Sonic Colors να βρίσκεται στο δρόμο προς τις σύγχρονες πλατφόρμες. Το μόνο που μένει είναι να αναμένουμε την επίσημη αποκάλυψη στο επόμενο χρονικό διάστημα.

The post ΦΗΜΗ: Ετοιμάζεται remaster για το Sonic Colors appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα