Η Amazon βάζει τέλος στην ανάπτυξη για το Crucible

Μόλις πέντε μήνες μετά από την κυκλοφορία του.

Η Amazon προέβη σε διακοπή της ανάπτυξης για το Crucible, τερματίζοντας τη λειτουργία των servers του παιχνιδιού πέντε μήνες μετά από την κυκλοφορία του.

Με σχετική ενημέρωση στο επίσημο Blog του Crusible, η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε ότι με την ολοκλήρωση του πιο πρόσφατου ελέγχου για την πορεία του παιχνιδιού και την εξέταση των σχολίων της κοινότητας, η απόφαση που πάρθηκε ήταν να δώσει ένα τέλος στις εργασίες

για το Crucible. Πιο αναλυτικά, όπως ανέφερε: "Εκτιμάμε ιδιαίτερα τον τρόπο που το κοινό συγκεντρώθηκε γύρω από τις προσπάθειές μας, και μάς άρεσε πολύ να βλέπουμε τις αντιδράσεις τους επάνω στις τελευταίες αλλαγές που κάναμε τους τελευταίους μήνες, αλλά, εν τέλει δεν είδαμε κάποιο υγιές, βιώσιμο μέλλον για το Crucible. Θα κάνουμε μετάβαση με την ομάδα μας για να επικεντρωθούμε στο New World και σε άλλα επερχόμενα projects από την Amazon Games."

Η αμερικανική εταιρεία θα προσφέρει πλήρεις επιστροφές χρημάτων για κάθε in-game αγορά που πραγματοποιήθηκε, και στοχεύει στην απενεργοποίηση του matchmaking για τις ερχόμενες εβδομάδες, προκειμένου να τερματίσει ολοκληρωτικά την λειτουργία του custom server στις 9 Νοεμβρίου.

Το Crucible αποτελεί το πρώτο "AAA free-to-play competitive", που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καταγράφοντας περίπου 25.000 ενεργούς χρήστες την περίοδο της διάθεσής του, αλλά μόλις ένα μήνα αργότερα ο εν λόγω αριθμός μειώθηκε σε μερικές εκατοντάδες παίκτες. Λίγο αργότερα ακολούθησε η απόφαση της Amazon να αποσύρει το παιχνίδι σε μορφή cloded beta, με σκοπό να συλλέξει το απαραίτητο feedback από την κοινότητα για να προβεί στις προβλεπόμενες βελτιώσεις.

Επί του παρόντος, η αμερικανική εταιρεία αναπτύσσει το MMO New World, την δεύτερή της παραγωγή AAA για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, την οποία και αποφάσισε να καθυστερήσει περαιτέρω για την άνοιξη του 2021, μετά από σχόλια των παικτών στα πλαίσια της ενασχόλησής τους με την alpha έκδοση του παιχνιδιού.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα