Η EA επιβεβαίωσε ότι ο επόμενος τίτλος The Sims θα είναι δωρεάν

Η Electronic Arts επιβεβαίωσε πως ο επόμενος τίτλος The Sims, θα είναι “δωρεάν”, ακολουθώντας τα χνάρια του Sims 4, το οποίο είχε γίνει free 2 play τον προηγούμενο Σεπτέμβριο.

Η EA είχε δήλωσε τότε ότι θα διαθέσει δωρεάν τόσο solo όσο και multiplayer gameplay, ενώ θα προσφέρει την ίδια εμπειρία σε όλες τις υποστηριζόμενες

συσκευές στις οποίες θα κυκλοφορήσει ο τίτλος, συμπεριλαμβανομένων των κινητών.

Το νέο παιχνίδι Sims, με κωδική ονομασία “Project Rene”, ανακοινώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Η Lyndsay Pearson, VP franchise creative για τη σειρά The Sims στην Maxis Studios, δήλωσε: “Σκοπεύουμε το Project Rene να είναι δωρεάν για κατέβασμα και αυτό σημαίνει ότι όταν θα είναι έτοιμο και πλήρως ανοιχτό για τους παίκτες μας, θα μπορείτε να συμμετάσχετε και να παίξετε και να εξερευνήσετε το Project Rene χωρίς συνδρομή, χωρίς αγορά βασικού παιχνιδιού.

Θέλουμε να είναι εύκολο για εσάς να προσκαλέσετε ή να συμμετάσχετε με έναν φίλο, και αυτό σημαίνει να απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση για όλους να παίξουν Αναπτύσσουμε αυτό το παιχνίδι με διαφορετικό τρόπο και φέρνουμε όλους μαζί μας, και αυτό σημαίνει πολλές διαφορετικές φάσεις ανάπτυξης, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν τα πάντα, από κλειστές προσκλήσεις και μικρές δημόσιες δοκιμές μέχρι επιλογές πρώιμης πρόσβασης μεγάλης κλίμακας“.

Η Pearson τόνισε επίσης ότι “το Project Rene και το The Sims 4 θα συνεχίσουν να υπάρχουν το ένα δίπλα στο άλλο. Σκοπεύουμε να υποστηρίζουμε και τα δύο ταυτόχρονα και θα συνεχίσουμε να φέρνουμε ακόμα πιο συναρπαστικό περιεχόμενο στο The Sims 4 για το ορατό μέλλον. Και ναι, όταν το Project Rene είναι έτοιμο, θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη“.

The post Η EA επιβεβαίωσε ότι ο επόμενος τίτλος The Sims θα είναι δωρεάν first appeared on GameOver.

The post Η EA επιβεβαίωσε ότι ο επόμενος τίτλος The Sims θα είναι δωρεάν appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα