Η Focus Home Interactive απέκτησε τo Leikir Studio

Η Focus Home Interactive ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην εξαγορά του Leikir Studio, του γαλλικού studio ανάπτυξης πίσω από το επερχόμενο Metal Slug Tactics. Με έδρα το Παρίσι, η Leikir αποτελείται από μια ομάδα περίπου είκοσι ατόμων και αυτή τη στιγμή εργάζεται επάνω στο Metal Slug Tactics

σε συνεργασία με την SNK, έχοντας ως στόχο να κυκλοφορήσει τον τίτλο αργότερα μέσα στη χρονιά.

Το Leikir Studio γίνεται το πέμπτο studio που εξαγοράζεται από την Focus Home Interactive, καθώς έρχεται να προστεθεί στην Deck13 -δημιουργό των The Surge και Lords of the Fallen-, στην Dotemu – συνδημιουργό και publisher των Streets of Rage 4 και TMNT: Shredder’s Revenge-, στην Streum On -δημιουργό του Necromunda: Hired Gun– και στην Douze-Dixièmes, το indie studio πίσω από το Shady Part of Me.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση μα ενταχθούμε στο Focus Group γιατί είναι ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη του studio μας. Αυτή η εξαγορά επικυρώνει τη στρατηγική μας για πολλαπλές αναπτύξεις και θα μας επιτρέψει να φτάσουμε σε νέα ποιοτικά και δημιουργικά ύψη”, δήλωσε ο πρόεδρος και ιδρυτής της Leikir Studio, Aurélien Loos. “Αυτή είναι μια μεγάλη αναγνώριση για το έργο που έχουν επιτύχει οι ομάδες μας τα τελευταία χρόνια”.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι το Metal Slug Tactics αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2022, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί σε ποιες πλατφόρμες.

The post Η Focus Home Interactive απέκτησε τo Leikir Studio appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα