Η Logitech ανακοίνωσε το φορητό σύστημα G Cloud

Η Logitech ανακοίνωσε το G Cloud, μια φορητή συσκευή για gaming βασισμένη στο λειτουργικό Android, η οποία είναι συμβατή με το Xbox Cloud Gaming, το Steam Link και το GeForce Now

της Nvidia.

Όπως είχε γίνει γνωστό τον Αύγουστο του 2022, το Logitech G Cloud αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Tencent Games και υποστηρίζει ροή cloud από μια ποικιλία εφαρμογών. Μεταξύ άλλων, θα υπάρχει και η δυνατότητα streaming από μια κονσόλα Xbox μέσω της εφαρμογής Xbox, η δυνατότητα χρήσης των παιχνιδιών Steam μέσω SteamLink ή λήψη εφαρμογών remote play καθώς και εφαρμογές ροής βίντεο (όπως Netflix, Disney+) και πολλά άλλα.

Ο Ujesh Desai, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Logitech Gaming, δήλωσε κατά τη διάρκεια της αποκάλυψής του G Cloud: «Το Cloud gaming είναι ένας πολύ συναρπαστικός νέος τρόπος για να παίζετε παιχνίδια. Μου αρέσει η δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε βιβλιοθήκες παιχνιδιών από οπουδήποτε βρίσκεστε. Αυτό που θέλαμε να πετύχουμε ήταν να προκαλέσουμε τους εαυτούς μας και να δημιουργήσουμε μια συσκευή που να είναι πρωτίστως  βελτιστοποιημένη για παιχνίδια στο cloud. Αυτό σήμαινε χειριστήρια ακριβείας -παρόμοια με ένα χειριστήριο Xbox υψηλής τεχνολογίας- μια μεγάλη οθόνη HD, εκπληκτική διάρκεια μπαταρίας και ελαφρύ σχεδιασμό, ώστε οι παίκτες να μπορούν να απολαμβάνουν μεγάλες περιόδους παιχνιδιού, χωρίς κανέναν συμβιβασμό».

Η Catherine Gluckstein, αντιπρόεδρος του Xbox Cloud Gaming, πρόσθεσε: «Οι φορητές συσκευές gaming είναι το φυσικό επόμενο βήμα στην εξέλιξη των παιχνιδιών μέσω cloud και είναι υπέροχο να βλέπουμε έναν παγκόσμιο ηγέτη στη κατηγορία του hardware, όπως η Logitech, να βελτιστοποιεί το Xbox Cloud Gaming για τη νέα του συσκευή.

Μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα, όπου κι αν βρίσκεστε και να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα προβολής πλήρους οθόνης 16:9. Με εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενσωματωμένο Wi-Fi και εργονομικά χειριστήρια, το Logitech G CLOUD θα σας επιτρέψει να απολαύσετε single player παιχνίδια ή multiplayer τίτλους ανάλογα με τις προτιμήσεις σας».

Η νέα φορητή συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου στη τιμή των 349,99 $. Το G Cloud θα διαθέτει οθόνη αφής HD 7 ιντσών, διάρκεια ζωής μπαταρίας 12+ ωρών, απτική δυνατότητα, γυροσκόπιο και χειριστήρια με δυνατότητα για remapping. Για όσους προπαραγγείλουν, το Logitech G Cloud θα κοστίζει 299,99 $ με την προσφορά ωστόσο να ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

The post Η Logitech ανακοίνωσε το φορητό σύστημα G Cloud appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα