Η Netease ίδρυσε την “Jar of Sparks”

Η NetEase Games ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη σύσταση ενός νέου studio ανάπτυξης, με επικεφαλής τον πρώην Head of Design του Halo Infinite, Jerry Hook, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την 343 Industries τον περασμένο Μάιο. Με το όνομα “Jar of Sparks”,

το νέο studio ανάπτυξης θα έχει έδρα το Seattle, περιλαμβάνει στο δυναμικό του αρκετούς αξιόλογους βετεράνους της βιομηχανίας και στοχεύει να γίνει ένα studio παγκόσμιας κλάσης.

Μεταξύ αυτών είναι ο Creative Director Paul Crocker, ο οποίος είχε υπηρετήσει ως Lead Narrative Director στη Rocksteady και στους τίτλους Batman Arkham, αλλά και και ως Assistant Creative Director στο Halo Infinite, ο Greg Stone που είχε εργαστεί στα DOOM του 2016 και Halo Infinite, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του Executive Producer στην Jar of Sparks. και ο Gameplay Director Steve Dyck, του οποίου το βιογραφικό περιλαμβάνει την θέση του Animation Director και Design Director σε τίτλους όπως οι SSX, NBA Street και Halo.

“Είναι η αποστολή του Jar of Spark να δημιουργήσει μια νέα γενιά παιχνιδιών δράσης που βασίζονται στην αφήγηση, με καθηλωτικούς κόσμους που θα είναι γεμάτοι με στιγμές που οι παίκτες θα θέλουν να μοιραστούν μεταξύ τους”, αναφέρεται στο δελτίο τύπου της ανακοίνωσης της ίδρυσης του studio. “Για να το κάνουμε αυτό, στοχεύουμε να σχηματίσουμε μια ποικιλόμορφη και συνεργατική ομάδα ταλαντούχων δημιουργών που θα φέρνουν στην ζωή ολόκληρους νέους κόσμους”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και επικεφαλής του studio, Jerry Hook, δήλωσε ότι η Jar of Sparks θέλει να “δημιουργήσει κάτι νέο, καινοτόμο και που είναι υπέροχο για να παιχτεί”. Ενώ πρόσθεσε ότι “η NetEase ήρθε στο τραπέζι με μια ισχυρή δημιουργική πρώτη προσέγγιση, έδειξε το ίδιο πάθος που έχουμε για τους παίκτες μας και χτίζοντας νέες εμπειρίες που πιστεύουμε ότι αναζητούν οι παίκτες”.

The post Η Netease ίδρυσε την “Jar of Sparks” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα