Η Raji: An Ancient Epic Enhanced Edition έγινε διαθέσιμη για PlayStation και Xbox

Η Nodding Heads Games έκανε διαθέσιμη την Enhanced Edition του Raji: An Ancient Epic, μια αναβαθμισμένη έκδοση του action adventure τίτλου του 2020, το οποίο μας ταξιδεύει στην Αρχαία Ινδία, όπου λαμβάνουμε τον ρόλο ενός νεαρού κοριτσιού, της Raji, που έρχεται αντιμέτωπη με μια εισβολή δαιμόνων στο ανθρώπινο βασίλειο.

Έχοντας ως αποστολή να σώσουμε τον μικρότερο αδελφό μας από τα νύχια του κακού δαίμονα Mahabalasura, το Raji:

An Ancient Epic προσφέρει μια εντυπωσιακή, ιστορία και η Enhanced Edition έρχεται περιλαμβάνοντας μια ποικιλία νέων στοιχείων.

Μεταξύ των προσθηκών είναι γραφικά με ray-traced και ένα Hindi voiceover για μια “πιο αυθεντική εμπειρία”. Η νέα έκδοση του παιχνιδιού περιλαμβάνει επίσης διάφορα άλλα tweaks στα γραφικά και μια σειρά από bug fixes, ενώ το σύστημα μάχης έχει υποστεί rebalance.

Έχουμε επίσης την προσθήκη νέων επιπέδων δυσκολίας, του “Story”, που καθιστά την Raji άτρωτη, και του “One Shot One Kill”, που όπως προδίδει και η ονομασία του, η Raji θα πέφτει με ένα μόνο χτύπημα.

Raji: An Ancient Epic Enhanced Edition console launch dates is here!

20 July – Xbox Game Pass
20 July – PlayStation
28 July – Nintendo Switch#rajithegame #XboxGamePass #playstation #NintendoSwitch #indiegame #ue4 pic.twitter.com/kBUrDH9avR

Raji: An Ancient Epic (@rajithegame) July 16, 2022

Το Raji: An Ancient Epic Enhanced Edition κυκλοφορεί ήδη για Xbox (διαθέσιμο και μέσω του Xbox Game Pass) και PlayStation, με την έκδοση για το Nintendo Switch να έρχεται στις 28 Ιουλίου.

The post Η Raji: An Ancient Epic Enhanced Edition έγινε διαθέσιμη για PlayStation και Xbox appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα