Η Sony ανακοίνωσε το DualSense Edge

Με το όνομα PS5 DualSense Edge, το νέο χειριστήριο για το PS5 αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της Gamescom Opening Night, ενώ μέσω ενός λεπτομερούς blog post η εταιρία έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον νέο customizable μοχλό.

Σύμφωνα με τη Sony, το DualSense Edge

είναι το «πρώτο χειριστήριο υψηλής απόδοσης, εξαιρετικά παραμετροποιήσιμο που αναπτύχθηκε από τη Sony Interactive Entertainment. Σχεδιασμένο για να σας δίνει πλεονέκτημα στο παιχνίδι επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε το δικό σας προσαρμοσμένο χειριστήριο, το ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge σας προσκαλεί να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική εμπειρία παιχνιδιού προσαρμοσμένη στο στυλ παιχνιδιού σας».

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Daisuke Kurihara δήλωσε: «Η ευκαιρία να δημιουργήσουμε το ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για την ομάδα μας. Θέλαμε να βασιστούμε στην κληρονομιά των εμβληματικών χειριστηρίων PlayStation, δημιουργώντας ένα χειριστήριο που δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να πειραματίζονται και να εξατομικεύουν στοιχεία με βάση το δικό τους μοναδικό στυλ παιχνιδιού, είτε είναι ανταγωνιστικός παίκτης είτε κάποιος που απλώς απολαμβάνει να έχει περισσότερες επιλογές για να προσαρμόσει το παιχνίδι του.

Το ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge διαθέτει επίσης μια σειρά από προσεγμένα σχεδιαστικές πινελιές που ελπίζουμε να απολαύσουν οι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου ενός ξεχωριστού ασπρόμαυρου συνδυασμού χρωμάτων εμπνευσμένου από το χειριστήριο DualSense και ενός μοναδικού μοτίβου PlayStation Shapes στην επιφάνεια αφής και στις επιφάνειες της σκανδάλης. Είμαστε ευγνώμονες σε πολλούς παίκτες που το δοκίμασαν και μοιράστηκαν μαζί μας τη γνώμη τους, αλλά και τους επαγγελματίες παίκτες esports και τους προγραμματιστές που βοήθησαν στην παροχή σχολίων σχετικά με τη σχεδίαση του χειριστηρίου».

Τα πλήρη χαρακτηριστικά του DualSense Edge έχουν ως εξής:

Εξαιρετικά παραμετροποιήσιμο: Μπορείτε να κάνετε το ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge αποκλειστικά δικό σας, αντιστοιχίζοντας ή απενεργοποιώντας συγκεκριμένες εισόδους κουμπιών και ρυθμίζοντας με ακρίβεια τον στόχο σας προσαρμόζοντας την ευαισθησία του μοχλού και τις νεκρές ζώνες (η απόσταση που κινείται το αναλογικό σας stick). Επιπλέον, κάθε σκανδάλη είναι ρυθμιζόμενη με επιλογές για την προσαρμογή της απόστασης και των νεκρών ζωνών σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να μειώσετε την απόσταση διαδρομής των σκανδαλών για ταχύτερες εισόδους σε ανταγωνιστικά παιχνίδια FPS ή να μειώσετε τη νεκρή ζώνη για ακριβή έλεγχο του γκαζιού σε παιχνίδια αγώνων.Δυνατότητα αποθήκευσης πολλαπλών προφίλ ελέγχου: Μόλις βρείτε τις ιδανικές ρυθμίσεις ελέγχου, μπορείτε να τις αποθηκεύσετε σε μοναδικά προφίλ και να τις αλλάζετε αμέσως. Με το ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge θα έχετε πάντα έτοιμα τα προτιμώμενα προφιλ για τα παιχνίδια σας, είτε αντιμετωπίζετε σκανδιναβικούς θεούς και τέρατα στο God of War Ragnarök είτε αντίπαλους παίκτες σε ένα online battle royale.Αποκλειστικό κουμπί εναλλαγής ρυθμίσεων: Το αποκλειστικό κουμπί Fn σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε εύκολα τις ρυθμίσεις σας ενώ παραμένετε εστιασμένοι στη δράση εντός του παιχνιδιού – αλλάξτε γρήγορα τα προκαθορισμένα προφίλ ελέγχου, προσαρμόστε την ένταση του παιχνιδιού και την ισορροπία συνομιλίας και αποκτήστε πρόσβαση στις ρυθμίσεις προφίλ για να ρυθμίσετε και να δοκιμάσετε ό,τι θέλετε ενώ βρίσκεστε στο παιχνίδι.Εναλλάξιμα stick caps και back buttons: Τρεις τύποι εναλλάξιμων stick caps (στάνταρ, ψηλό προφίλ και χαμηλό προφίλ) σας βοηθούν να παραμένετε άνετοι στο παιχνίδι, διατηρώντας παράλληλα το κράτημα και τη σταθερότητα. Τα δύο εναλλάξιμα σετ back buttons (μισό προφίλ και μοχλός) μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να έχουν όποια χρήση επιθυμείτε.Αντικαταστάσιμες stick modules: Παίξτε περισσότερο με τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε πλήρως κάθε μεμονωμένη μονάδα stick στον μοχλό (τα stick modules θα πωλούνται ξεχωριστά).Χαρακτηριστικά του ασύρματου χειριστηρίου DualSense: Το ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge διατηρεί την άνεση και την καθηλωτική εμπειρία του ασύρματου χειριστηρίου DualSense κατά την αναπαραγωγή υποστηριζόμενων παιχνιδιών, όπως απτική ανάδραση, προσαρμοζόμενες σκανδάλες, ενσωματωμένο μικρόφωνο, χειριστήρια κίνησης και άλλα.

Εκτός από τα περιλαμβανόμενα stick caps και back buttons, το ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge διαθέτει ένα «πλεκτό» καλώδιο USB Type-C, το οποίο χρησιμοποιεί ένα περίβλημα υποδοχής για να «κλειδώνει» στο χειριστήριο ώστε να είναι πολύ λιγότερο πιθανό να γλιστρήσει έξω σε μια κρίσιμη στιγμή. Η περιλαμβανόμενη θήκη μεταφοράς, η οποία περικλείει το ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge, βοηθάει να έχετε τα εξαρτήματά σας μαζί, οργανωμένα σε ένα μέρος, ενώ σας επιτρέπει να φορτίζετε το χειριστήριο μέσω σύνδεσης USB καθώς αυτό είναι αποθηκευμένο.

The post Η Sony ανακοίνωσε το DualSense Edge appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα