Η Team17 κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για τον επόμενο τίτλο της

Η Team17 παρουσίασε ένα μυστηριώδες νέο project, το Redacted, μέσω ενός σύντομου teaser τρέιλερ, και στη συνέχεια έδωσε μερικές ακόμα μυστηριώδεις πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο της.

Στο τρέιλερ που συνόδευε την ανακοίνωση του project μπορούμε να διακρίνουμε τη θεματική του τίτλου, η οποία θα βασίζεται στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Επίσης, κατά τη διάρκεια του teaser αναφέρονται μέσω ενός αφηγητή μερικές ακόμη πληροφορίες, όπως το: “λιγότεροι σε αριθμούς και

όπλα” και “είμαστε ένας στρατός σκιών“.

Η Team17 έδωσε επίσης στη δημοσιότητα ένα μήνυμα σε κώδικα Μορς “…– .—- … – / — .- -.– / ..— —– ..— …–“, με τον κώδικα Μορς να μεταφράζεται σε μια ημερομηνία – 31 Μαΐου 2023 – η οποία είναι πιθανότατα η ημερομηνία που θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες, καθώς αυτή η ημερομηνία δίνεται επίσης στο μυστηριώδες δελτίο τύπου.

…– .—- … – / — .- -.– / ..— —– ..— …– pic.twitter.com/K97PcWXnir

— Team17 (@Team17) May 26, 2023

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν αυτό είναι το τελικό όνομα του παιχνιδιού ή αν πρόκειται για έναν προσωρινό τίτλο, καθώς και το ίδιο το δελτίο τύπου που συνόδευε το τρέιλερ είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου επεξεργασμένο, λέγοντάς μας μόνο ότι κάποιος ή κάποιοι – ή κάτι – στο παιχνίδι “προετοιμάζεται για ανάπτυξη στο πεδίο”.

The post Η Team17 κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για τον επόμενο τίτλο της appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα