Η πλήρης αποκάλυψη του Anthem

[Update]Η BioWare σχολιάζει το single player mode του τίτλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, σήμερα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Microsoft στην έκθεση E3 έγινε η πλήρης αποκάλυψη του Anthem της BioWare, το οποίο είχε αποκαλυφθεί χθες κατά τη διάρκεια του EA Play

2017. Πρόκειται για έναν ανοικτού κόσμου action-adventure τίτλο, ο οποίος θα υποστηρίζει co-op έως τεσσάρων παικτών. Ο Andrew Wildson, CEO της EA, σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν πρόκειται για ένα RPG.

Η παρουσίαση του τίτλου έγινε μέσα από ένα εντυπωσιακό gameplay video διάρκειας 7 λεπτών, μέσα από το οποίο γνωρίσαμε τον χαρακτήρα που θα ελέγχει ο κάθε παίκτης, ο οποίος είναι ένας "Freelancer" που συχνά περνά έξω από τα τοίχη που προστατεύουν την ανθρωπότητα. Ιδιαίτερα σημαντικό και χρήσιμο για αυτόν είναι το πλήρης παραμετροποιήσιμο exosuit που τον προστατεύει και oνομάζεται "Javelin". Ο παίκτης θα μπορεί να το αναβαθμίσει με κομμάτια τα οποία θα μαζεύει ή θα κάνει craft ο ίδιος.

Το Anthem αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2018 για Xbox One, PlayStation 4 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

[UPDATE]

Ο Corey Gaspur, Lead Designer του τίτλου, απαντώντας σε μία ερώτηση στο Twitter ανέφερε ότι το Anthem είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι φιλικό για τους παίκτες που θέλουν να μην ασχοληθούν με το co-op και να το απολαύσουν μόνοι τους, ενώ σημείωσε ότι ο τίτλος θα έχει μία συναρπαστική -BioWare- ιστορία.

Yes of course! The game is designed so you can enjoy an amazing BioWare story and explore an incredible open world alone or with friends.

— Corey Gaspur (@CGaspur) June 11, 2017

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα