Ημερομηνία κυκλοφορίας για την HD έκδοση των Paper Mario και Luigi’s Mansion

Σε μια σημαντική, αν και λιτή, ανακοίνωση για τον εορτασμό της Mario Day προέβη η Nintendo, επιβεβαιώνοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας για τα Paper Mario: The Thousand-Year Door HD και Luigi’s Mansion 2: HD.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της εταιρείας στο X, το τέλος της άνοιξης και η αρχή του καλοκαιριού αναμένονται “καυτά” για τους οπαδούς της Nintendo

που ανυπομονούν να ασχοληθούν ξανά με τις HD επανακυκλοφορίες των δύο κλασσικών και αγαπημένων τίτλων. Ως ημερομηνία κυκλοφορίας για το Paper Mario: The Thousand-Year Door HD έχει οριστεί η 23η Μαΐου, ενώ το Luigi’s Mansion 2 HD έχει προγραμματιστεί για περίπου έναν μήνα αργότερα, στις 27 Ιουνίου.

Happy #MAR10Day! To mark the occasion, please take a look at this video for the latest news about Mario. pic.twitter.com/MC33jhj3Ju

Nintendo of America (@NintendoAmerica) March 10, 2024

Επίσης, η επιτυχία της πρώτης Super Mario Bros. animated ταινίας, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Nintendo και της Illumination, ήταν αναπόφευκτο να οδηγήσει σε ένα sequel της ταινίας. Η δεύτερη ταινία βρίσκεται ήδη στα σκαριά, με την Nintendo να συνεχίζει να έχει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξή της. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου 2026 στις ΗΠΑ και σε άλλες αγορές, ενώ η ταινία θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη και σε περισσότερες χώρες εντός του Απριλίου 2026.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας για την HD έκδοση των Paper Mario και Luigi’s Mansion first appeared on GameOver.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας για την HD έκδοση των Paper Mario και Luigi’s Mansion appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα